ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο στο «Μυθικό Αρχιπέλαγος»

Για δεύτερη φορά από τα τέλη Ιουνίου το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί πλέον σταθμό επιβίβασης και αποβίβασης τουριστών.

Έπειτα από 15 χρόνια παρηκμασμένης εμπορικής κίνησης, το λιμάνι γίνεται φέτος «home port», για κρουαζιερόπλοια με το «Celestyal Olympia» και το «Celestyal Crystal» να δένουν συνολικά 14 φορές, μεταφέροντας τουρίστες από και προς την πόλη, καθώς τα ταξίδια – δρομολόγια θα διαρκέσουν έως τον Νοέμβριο.

Στο «Μυθικό Αρχιπέλαγος», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο ταξίδι, μετά την Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες θα επισκεφτούν την Μύκονο, την Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, την Ρόδο και την Λεμεσό στην Κύπρο. Πρόκειται για μια μυθική διαδρομή, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, για όσους προτιμούν να ταξιδεύουν χωρίς την ταλαιπωρία των οδικών και ακτοπλοϊκών διαδρομών.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕυμορφία Δημητρακοπούλου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *