Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ταξιδεύει στην Αθήνα ο Καντουρί | Εκτός ο Ζίβκοβιτς

 

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, με τον Ζίβκοβιτς τελικά να μένει εκτός αποστολής. Στα πλάνα του Λουτσέσκου ο Ράφα Σοάρες κι ο Ελ Καντουρί.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ: 

Έτοιμοι για ένα ακόμα ντέρμπι. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Super League 2022-23 ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29.10) στο γήπεδο της Τούμπας, λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει για Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του μεγάλου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις, μέσα από ειδικό πρόγραμμα.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπεία, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα. Αναλυτικά οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δοκιμασία στην “κόλαση” της Stark Arena

admin

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι | Δύσκολα ο Αλεξανδρόπουλος και αμφίβολος ο Μασούρας

admin
Translate »
×