Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Πάτρα

 

Με τρία σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (27/11) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Το σημερινό (27/11) πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Basket League για την 7η “στροφή” ανοίγει στις 15:45 (ΕΡΤ3), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ. Οι “πράσινοι” μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες σε Euroleague και σε εγχώριο πρωτάθλημα και θέλουν να διατηρήσουν την ψυχολογία τους στα… ύψη κόντρα στον ανταγωνιστικό “Δικέφαλο του Βορρά”, που προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντουέιν Μπέικον για το “τριφύλλι” θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ “εκτός” παραμένει ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει τον “πονοκέφαλο” της απουσίας του Τζέιλεν Ράιλι λόγω τραυματισμού.

Στις 17:00 (Ertsports), ο Ιωνικός Νικαίας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών, έχοντας καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ του. Ο λόγος για τους Παρκς, Χάμιλτον και Νούνιεζ. Οι δυο ομάδες ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική “ανάσα” ενόψει της συνέχειας στη σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους Πατρινούς, αμφίβολοι είναι οι Σιλά και Ντέιβις, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται λίγο πριν το τζάμπολ του ματς.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας “κλείνει” στις 19:15 (ΕΡΤ3), όταν ο Προμηθέας Πατρών θα υποδεχτεί στο “σπίτι” του τον αήττητο και πρωτοπόρο μέχρι στιγμής στην Basket League, Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα τους στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν χωρίς τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος είναι τραυματίας με κάκωση στο δεξί του πόδι. //

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και η βαθμολογία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Λαύριο – Περιστέρι 79-85

Άρης – Καρδίτσα 85-68

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

15:45 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)

17:00 Ιωνικός Νικαίας – Απόλλωνας Πατρών (Ertsports)

19:15 Προμηθέας Πατρών – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

15:45 Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ (Ertsports)

Η Βαθμολογία


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Europa League: 425 γκολ, ένα κάθε 29 λεπτά

admin

Βουγιόσεβιτς: «Λάθος που δεν ανανέωσε τον Λεσόρ η Παρτίζαν»

admin

H παρακάμερα του Ολυμπιακός- Προμηθέας

admin