MEDIA

Τα είπε όλα 17 χρόνια μετά: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» του Mega για κάθε επεισόδιο (Vid)

Τη Σμαράγδα Καλλιμούκου την «κυνηγά» εγώ και σχεδόν δύο δεκαετίες ο ρόλος της στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου Γείτονες» στης οποίας τον πρώτο κύκλο πρωταγωνίστρησε ως «Λίζα» στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου.

Ήταν τον Οκτώβρη του 2017 όταν από χορεύτρια και διαγωνιζόμενη του «So you think you can dance?» του Mega την είδαμε να αλαμβάνει χρέη ηθοποιού στη νέα οικογενειακή κωμωδία του καναλιού, με την ίδια να αποκαλύπτει 17 χρόνια μετά σε συνέντευξή της στο κανάλι «Τσάι με Λεμόνι – xristt» στο YouTube ότι η πρόταση της έγινε εντελώς ξαφνικά και πως πριν καν να το καταλάβει βρέθηκε να κάνει γυρίσματα με τον Βλάχο.

16 χρόνια μετά: Έτσι είναι σήμερα ο γοητευτικός «Άρης» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» (Pics)

Ακόμα, μίλησε για τον αγαπημένο της ηθοποιό στη σειρά αλλά και το πρόσωπο με το οποίο… δεν ήρθε ιδιαίτερα κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το πιο απίστευτο, όμως, είναι πως αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο!

Πόσα ήταν αυτά; Σύμφωνα με την ίδια, πληρωνόταν 300€ για κάθε επεισόδιο, γεγονός που σημαίνει πως η παρουσία της στο εν λόγω σήριαλ «βάρυνε» τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 8.400€ για τα 28 επεισόδια του Α’ κύκλου.

Δείτε την απολαυστική της συνέντευξη:

The post Τα είπε όλα 17 χρόνια μετά: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» του Mega για κάθε επεισόδιο (Vid) appeared first on Dailymedia & News.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Dailymedia Newsroom

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *