Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα Μερομήνια… τα έδειξαv όλα: Κρύος, με χιόνια σε όλη την χώρα και έντονα φαινόμενα, ο χειμώνας ’22-’23

Τα Μερομήνια για τη νέα χρονιά δείχνουν ότι θα έχουμε έναν ιδιαίτερα βαρύ χειμώνα, με πολλές βροχές και χαμηλή θερμοκρασία, σύμφωνα με τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα, ο οποίος ασχολείται με την ανάλυση τους.

Ειδικότερα, κακοκαιρία αναμένεται να δούμε από τον Σεπτέμβριο, με πολλές βροχές και μάλιστα με έντονα φαινόμενα το τρίτο δεκαήμερο.

Βροχερός θα είναι και ο Οκτώβριος, ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ενώ θα υπάρχει σημαντική διαφορά στις θερμοκρασίες του Βορρά, συγκριτικά με τον Νότο.

Τα Μερομήνια προβλέπουν βαρύ χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες

Ο Νοέμβριος αναμένεται ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών, όμως, δύσκολος, από άποψη καιρικών συνθηκών θα είναι ο Δεκέμβριος, διότι θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το τρίτο δεκαήμερο, ενώ αίσθηση άνοιξης ενδέχεται να πάρουμε τον Φλεβάρη, αν και πάλι θα εκδηλωθούν πολλές βροχές.

The post Τα Μερομήνια… τα έδειξαv όλα: Κρύος, με χιόνια σε όλη την χώρα και έντονα φαινόμενα, ο χειμώνας ’22-’23 appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: fumara

Σχετικές αναρτήσεις

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

admin

Μερίδες φαγητού: Πόσα γραμμάρια πρέπει να τρώμε – Από ζυμαρικά, τυρί, ψωμί του τοστ μέχρι και φρούτα

admin

Μην περιμένετε το τέλος του κόσμου για να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ζωής

admin