Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα ξημερώματα η Σάκκαρη “σφραγίζει” τη νίκη για την Ελλάδα

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες κόντρα στην Τόμοβα και με νίκη χαρίζει στην πατρίδα μας το 1-0, που θα τη φέρει μία ανάσα από την επόμενη φάση.

Μετά από τα δύο νικηφόρα παιχνίδια των Παπαμιχαήλ και Τσιτσιπά, η Ελλάδα θέλει αύριο μία νίκη σε τρία ματς, για να αρχίσει ιδανικά το United Cup.

Οι δύο τενίστες έκαναν τη μισή δουλειά και μένει να την αποτελειώσει τα ξημερώματα στις 4 η ώρα Ελλάδας η Μαρία Σάκκαρη. Θα παίξει κόντρα στην Τόμοβα και με νίκη θα κάνει το 3-0 για την Ελλάδα, προσφέροντας παράλληλα το 1-0 στην βαθμολογία, που θα την φέρει μία ανάσα από την επόμενη φάση.

Ακόμη κι αν στραβώσει όμως η πρεμιέρα της Μαρίας, η εθνική μας θα έχει άλλες δύο ευκαιρίες. Η μία θα είναι αυτή του Πρεβολαράκη (Νο506) κόντρα στον Κουζμάνοφ (Νο196) και η δεύτερη στο μικτό με την Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά, στο τελευταίο ματς για το 2022, να αντιμετωπίζουν τους Ντιμιτρόφ και Τόμοβα.

Στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, η Βουλγαρία θα παίξει με το Βέλγιο και στις 2 και 3 Ιανουαρίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους Βέλγους με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το αυριανό πρόγραμμα:

04:00 Σάκκαρη – Τόμοβα
05:30 Πρεβολαράκης – Κουζμάνοφ
07:00 Σάκκαρη / Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ / Τόμοβα//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ολυμπιακή Φλόγα… φωτίζει όλο τον κόσμο

admin

Άλλαξε μέρα ο τέταρτος τελικός

admin

Ορίστηκαν… σφυρίχτρες στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

admin