Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα πάντα όλα στο “Σέλτικ Παρκ”… (tips)

 

Σ’ ένα παιχνίδι που είναι ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη και εκτίμηση, η επιλογή των γκολ δείχνει πιο… σίγουρη.

Βέβαια, Στοίχημα και “σιγουρά” δεν ταυτίζονται, αλλά στην προσπάθεια να… διαβάσεις ένα παιχνίδι, η παράμετρος τον γκολ δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Από τη μια πλευρά έχουμε τη Σέλτικ που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια και από την άλλη την κάτοχο του τροπαίου. Οι Σκωτσέζοι κέρδισαν πέρυσι την Πρέμιερσιπ και εξασφάλισαν απευθείας θέση στους ομίλους χωρίς να μπλέξει με τα προκριματικά. Η τελευταία φορά που η Σέλτικ πήγε κατευθείαν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν τη σεζόν 2008-09. Με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς συνέτριψαν τη Ρέιντζερς με 4:0 στο ντέρμπι του Σαββάτου και έκαναν το 6/6 στο πρωτάθλημα (7/7 τη σεζόν συμπεριλαμβανομένου του Λιγκ Καπ) αφήνοντας 5 βαθμούς πίσω από τους μεγάλους αντιπάλους τους.

Η Ρεάλ μπαίνει με διαφορετικό αέρα στη διοργάνωση ως κάτοχος του τροπαίου, προερχόμενη από μια εντυπωσιακή σεζόν στην οποία σήκωσαν το Τσάμπιος Λιγκ για 14η φορά, ενώ κατέκτησαν και τη La Liga. Το φετινό ξεκίνημα από πλευράς αποτελεσμάτων είναι ιδανικό μόνο με νίκες. Θυμίζουμε ότι η χρονιά για τους Μαδριλένους άρχισε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης επικρατώντας 2-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Ελσίνκι, ενώ έχει 4/4 νίκες στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο κέρδισε την Μπέτις, τερματίζοντας μια πενταετή αρνητική παράδοση.

Το σύστημα που ακολουθούν και οι δύο ομάδες μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει απόψε να περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, όπου και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, ενώ δεν αποκλείεται να διατηρήσουν το φετινό αήττητο με ισοπαλία.

Champions League | 22:00
Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης @ g/g & over (μ.ο. 1,95)

 

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΓιάννης Ράνιος

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαλτάκος: «Ρωτήστε τον Μπέο για Πανθεσσαλικό, την άλλη εβδομάδα η απόφαση για Πογιέτ»

admin

Η αρχηγική ομιλία του Μπακασέτα πριν τον αγώνα με την Γεωργία

admin

F1: Η Honda ανοίγει νέα βάση για τα power units, πριν τη συνεργασία με την Aston Martin

admin
Translate »
×