Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα παιδιά του δεν την εγκρίνουν: Η κούκλα σύντροφος του Γιάννη Πάριου που κράτησε μακριά απ’τη δημοσιότητα

Ο Γιάννης Πάριος δικαίως έχει χαρακτηριστεί ο τραγουδιστής του έρωτα, καθώς έχει καταγράψει τις δικές του ερωτικές περιπέτειες,ορισμένες εκ των οποίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας και άλλες όχι, όπως η σχέση του με τη Στέλλα Δόντση.

Ειδικότερα, λίγο καιρό μετά τονν χωρισμό του με τον Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο τραγουδιστής, όπως είχε αποκαλύψει η Real Life, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Στέλλας Δόντση, η οποία είναι αεροσυνοδός και έχει χόμπι την φωτογραφία.

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Πάριου

Όπως ανέφερε η Espresso, ο Γιάννης Πάριος και η ξανθιά καλλονή, άρχισαν τη σχέση τους τον Οκτώβριο του 2018, την οποία και κράτησαν μυστική.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Στέλλας Δόντση, όπως υπογραμμίζεται στην Espresso, η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία, ωστόσο, βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της, έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από το ταξίδι της.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα, η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του», σημείωσε στην εφημερίδα η ίδια πηγή.

Ο Γιάννης Πάριος ξέχασε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τη νέα του σχέση

Η νέα του σχέση, όμως, δε βρήκε σύμφωνα τα παιδιά του, τα οποία, όπως τονίζεται στο Ciao, θεώρησαν ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

Μάλιστα, τις διαφωνίες τους μετέφεραν στον ίδιο τον τραγουδιστή και υπήρξαν εκτεταμένες συζητήσεις ανάμεσα στον πατέρα και τα παιδιά του, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο κοινό σημείο.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή έφεραν αναβρασμό και αναστάτωση στην οικογένεια.

The post Τα παιδιά του δεν την εγκρίνουν: Η κούκλα σύντροφος του Γιάννη Πάριου που κράτησε μακριά απ’τη δημοσιότητα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Τα άτομα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μικρότερο από το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού κινδυνεύουν από αυτή τη νόσο

admin

Διαιτολόγος συμβουλεύει: Πόσο υγιεινές είναι τελικά οι πατάτες – Το «μυστικό» για διαβητικούς

admin

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα

admin