ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελειώνει ο Μπερομέου από την Euroleague το καλοκαίρι!

Οι δύο συναντήσεις των ομάδων-μετόχων της Euroleague, που πραγματοποιήθηκαν εχθές και σήμερα στη Βαρκελώνη, έχουν χωρίσει σε δύο… στρατόπεδα τους 13 συλλόγους.

Σύμφωνα με τη Mundodeportivo οι ισπανικές ομάδες Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια υπερασπίζονται τον «ισχυρό άνδρα» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά η οικονομική κρίση που μαστίζει τη Euroleague έχει θέσει απέναντι του τις υπόλοιπες ομάδες, μεταξύ αυτών τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, στη σημερινή γενική συνέλευση η πλειοψηφία των ομάδων αποφάσισε την απομάκρυση του προέδρου και CEO της Euroleague το καλοκαίρι του 2022!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το μέλλον της Euroleague είναι στον αέρα. Η μία πλευρά των ομάδων-μετόχων προτιμούν να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, ίσως με κάποιες τροποποιήσεις, ενώ η άλλη επιθυμεί μια ριζική αλλαγή στη διοίκηση, τη διαχείριση και σκέφτεται ακόμη και την επιστροφή ή τουλάχιστον την προσέγγιση της FIBA. Στη δεύτερη πλευρά, ξεχωρίζουν μεταξύ των ομάδων η Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Στη σημερινή γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του Τζόρντι Μπερομέου, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, και τον γενικό διευθυντή, Νίκο Λεπενιώτη, ενώ ο Παναθηναϊκός από τον πρόεδρό του, Τάκη Τριαντόπουλο, τον γενικό διευθυντή, Βασίλη Παρθενόπουλο, και τον διευθυντή λειτουργίας, Σταύρο Ντίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΣυντακτική ομάδα ert.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *