ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζόκοβιτς: «Δεν είμαι κοντά στο να αποσυρθώ»

 

Ο Σέρβος τενίστας, μίλησε για το ενδεχόμενο να αφήσει το άθλημα δηλώνοντας πως έχει πολλά ακόμα να δώσει, ενώ αποκάλυψε και ποιο θα ήταν το μοναδικό άτομο που θα έκλαιγε στον τον τελευταίο του αγώνα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε στο Τελ Αβίβ τον τρίτο φετινό τίτλο του στο ATP Tour (και 89ο συνολικά στην καριέρα του). Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στις οποίες ευχα;ρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του και μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το τένις

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος:

«Είχα έρθει στην Ιερουσαλήμ πριν πολύ καιρό, γνωρίζω την χώρα αλλά σίγουρα θα επιστρέψω κάποια στιγμή ως τουρίστας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κοινό για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια του τουρνουά, είμαι ευγνώμων για τον δεσμό που μοιραζόμαστε».

Ενώ για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί δήλωσε: «Η μητέρα μου θα δάκρυζε», χαμογέλασε αρχικά ο Σέρβος και συνέχισε: «Δεν είμαι κοντά στο να αποχωρήσω, δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Ο Ρότζερ είχε μία υπέροχη τελετή αποχώρησης στο Laver Cup στο Λονδίνο. Ήμασταν όλοι εκεί. Η οικογένειά του, οι φίλοι του και τον αποχαιρέτησε ένα υπέροχο γήπεδο με τόσο κόσμο. Ένα πράγμα ξέρω, θα ήθελα οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μου να με αποχαιρετήσουν, όταν όλα ολοκληρωθούν».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζέσους:«Δεν φταίει ο εφησυχασμός για το τέλος του ρεκόρ νικών της Αλ-Χιλάλ»

admin

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin