ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την Πέμπτη (29/09) ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Ζανέφσκα

 

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί αύριο (29/09) στις 15:30 κόντρα στην 29χρονη Ουκρανή αθλήτρια για μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά που διοργανώνεται στην Πάρμα της Ιταλίας.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να επιβληθεί μετά από μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ολλανδή, Αράνθα Ρους με 2-1 σετ και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Όπεν που διεξάγεται στην Πάρμα.

Αύριο (29/09), στις 15:30 θα αγωνιστεί κόντρα στην 29χρονη Ζανέφσκα με… φόντο μια θέση στην τετράδα του ιταλικού Όπεν. Αυτός θα είναι και ο τρίτος αγώνας του προγράμματος κόντρα στην Ουκρανή, (Νο.97 της παγκόσμιας κατάταξης), η οποία επικράτησε της Ντάλμα Γκάλφι

Η 29χρονη Ζανέφσκα, γεννημένη στην Οδησσό, είναι Νο.97 στην παγκόσμια κατάταξη και για να βρεθεί στο δρόμο της Σάκκαρη, ξεπέρασε την Ουγγαρέζα, Ντάλμα Γκάλφι με 2-0 σετ (6-1, 6-3). Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δυο αθλήτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην καριέρα τους, μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο του Wimbledon του 2016, όταν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επικρατήσει με 3-0 σετ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πουλιανίτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

admin

«Το 2026 θα είναι έτοιμα και τα δύο γήπεδα»

admin

“Time”: Πέντε αθλητές στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το 2024

admin