ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Την πέταξε έξω με τις κλωτσιές: Καταστηματάρχης έδιωξε βρίζοντας την Ζωή Κρονάκη, έκλαιγε η παρουσιάστρια

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό βίας που βίωσε μαζί με τους συνεργάτες της σε γύρισμα για την εκπομπή «Μαμά-δες».

«Στις “Μαμάδες” έχει συμβεί ένα περίεργο περιστατικό και μάλιστα μπήκα και σε μια λογική, αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό ή να προτιμήσω τη σιωπή. Σήμερα που μιλάμε νομίζω θα έπρεπε να μιλήσω. Τότε προτίμησα τη σιωπή. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε ένα εργασιακό χώρο και πήγαμε να κάνουμε μια συνέντευξη για τις «Μαμάδες», εξομολογήθηκε η Ζωή Κρονάκη.

Ζωή Κρονάκη: «Άκουγα βωμολοχίες, φωνές και άρχισε να κλωτσάει τις κάμερες»

Η παρουσιάστρια τόνισε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνώριζε για την παρουσία του συνεργείου στον χώρο του, αφού κιόλας τους υποδέχτηκε: «Ο άνθρωπος που μας υποδέχτηκε στον χώρο, ενώ ήταν γνώστης του τι θα γίνει σε αυτό τον χώρο, για κάποιο λόγο αισθάνθηκε ότι παραβιάστηκε ο χώρος του και αυτό που συνέβη ήταν ότι ξαφνικά άρχισα να ακούω βωμολοχίες, φωνές, άρχισε να κλωτσάει τις κάμερες…».

Η Ζωή Κρονάκη έπαθε σοκ κι άρχισε να κλαίει βλέποντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο να συμπεριφέρεται έτσι. Τελικά, το γύρισμα αναβλήθηκε και έφυγαν από το μαγαζί: «Είχα πάθει σοκ, άρχισα να κλαίω. Φύγαμε τελικά. Εκβιαστήκαμε και εκ των υστέρων και εκεί μπήκε το δίλημμα γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και άβολα για το αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το περιστατικό. Προτίμησα τη σιωπή, από τον φόβο γιατί υπάρχουν οικογένειες και δεν ξέρω που μπορεί αυτός ο άνθρωπος να φτάσει και ο κάθε άνθρωπος που λειτουργεί κακοποιητικά».

The post Την πέταξε έξω με τις κλωτσιές: Καταστηματάρχης έδιωξε βρίζοντας την Ζωή Κρονάκη, έκλαιγε η παρουσιάστρια appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×