Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη… συνέτριψε και σκαρφάλωσε στην τετράδα!

 

Η Λάτσιο έκανε ό,τι ήθελε στο Ολίμπικο, επιβλήθηκε με 4:0 της Μίλαν και έφερε ανακατατάξεις στην τετράδα της Serie A, δηλώνοντας παρούσα για τα εισιτήρια του Champions League!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μίλαν, η οποία έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση στη Serie A. Η Λάτσιο έκανε σπουδαίο βαθμολογικό… άλμα, πάτησε στην τετράδα και ισοβαθμεί με τις Ίντερ, και Ρόμα, ενώ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τους “ροσονέρι” στη δεύτερη θέση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι “λατσιάλι” θέλησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, εναλλάσσοντας ωραία την μπάλα, ώσπου να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Τζακάνι να έχει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία, δίνοντας στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος νίκησε τον Ταταρουσάνου για το 1:0. Οι “ροσονέρι” προσπαθούσαν ανά διαστήματα να κυκλοφορήσουν την μπάλα, αλλά τους έλειπε η τελική προσπάθεια. Στο 38′, ο Τζακάνι άρπαξε την ευκαιρία να χριστεί και σκόρερ, καθώς πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν για το 2:0, που αποτέλεσε και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Στέφανο Πιόλι είχε υπομονή στο παιχνίδι της, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 50′ με σουτ του Μπενασέρ, αλλά εξακολουθούσαν να μην έχουν επιθέσεις με αξιώσεις για γκολ. Στο 67′, η Λάτσιο κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ στην αναμέτρηση, με τον Λουίς Αλμπέρτο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έδωσαν μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ, με τον Αλμπέρτο να σερβίρει στον Φελίπε Άντερσον και τον τελευταίο να νικάει τον Ταταρουσάνου για το 4:0. Τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα αποδείχθηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα στο Ολίμπικο και η Λάτσιο πήρε σπουδαία νίκη με 4:0, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.//

ΓΚΟΛ: 4′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 38′ Τζακάνι, 65′ Λουίς Αλμπέρτο, 75′ Φ. Άντερσον
Κίτρινες: 34′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς / 26′ Μπενασέρ, 54′ Κιάερ
Κόκκινη:-
Δοκάρι:-

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Πρόβεντελ, Ρομανιόλι Καζάλε, Χισάι, Μάρουσιτς (78′ Λατσάρι), Κατάλντι (87′ Αντόνιο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Αλμπέρτο, Πέδρο (78′ Ρομέρο), Τζακάνι, Φ. Άντερσον

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Τομόρι (24′ Κιάερ), Καλούλου, Καλάμπρια, Ντεστ, Τονάλι, Μπενασέρ, Λεάο (78΄Ρέμπιτς), Μεσίας (59′ Σαλεμάκερς), Ντίας (59′ Ντε Κέτελαρ), Ζιρού (59′ Ορίγκι)

Ακολουθούν…

Λάτσιο: Εντός έδρας με Φιορεντίνα (29/1)
Μίλαν: Εντός έδρας με Σασουόλο (29/1)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ εδώ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός

admin

Νέες κατηγορίες στον τιμωρημένο Τονάλι για παράμονο στοιχηματισμό

admin

Με Χάκετ και Κορντινιέ κόντρα στον Παναθηναϊκό

admin
Translate »
×