Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τιάγκο Μότα ο εκλεκτός

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπολόνια, Κλαούντιο Φενούτσι, με δήλωσή του έκανε γνωστό ότι ο 40χρονος τεχνικός θα αναλάβει τη Δευτέρα (12/9) χρέη προπονητή του συλλόγου.

Προπονητής της Μπολόνια θα είναι από τη Δευτέρα (12/9) ο Τιάγκο Μότα, που θα αντικαταστήσει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο των “ροσομπλού”.

Την ανακοίνωση της πρόσληψης του 40χρονου τεχνικού, έκανε με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Μπολόνια, Κλαούντιο Φενούτσι, που ανέφερε: «Αποφασίσαμε ότι προπονητής από τη Δευτέρα θα είναι ο Τιάγκο Μότα, το ανακοινώνω επίσημα, αλλά αυτό που θα ήθελα να εστιάσω τώρα είναι ο αυριανός αγώνας με τη Φιορεντίνα. Όταν αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Σίνισα, ήταν για να αναπληρώσουμε τη χαμένη χρονιά λόγω της κατάστασής του, μαζί του υπήρχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση. Αυτό το καλοκαίρι ξεκινήσαμε ξανά ελπίζοντας ότι η ομάδα θα λειτουργούσε, αλλά δεν λειτούργησε. Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε την αλλαγή. Ήταν μια οδυνηρή απόφαση, πολύ οδυνηρή, επίσης γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει αξίες».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Kαταγγελία εις βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα για ενδοοικογενειακή βία

admin

Δ. Μελισσανίδης στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: «Είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»

admin

Μελισσανίδης: «Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η πίστη και ο αγώνας είναι αξίες μας»

admin