Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι προβλέπεται για τη Μάντσεστερ Σίτι που είναι στο… μάτι του κυκλώνα (video)

 

Αναμφισβήτητα, οι “πολίτες” διανύουν ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία τους, με τις κατηγορίες να διαδέχονται η μία την άλλη και τα σενάρια για την… τιμωρία της να είναι δεκάδες.

Οι παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ξεπεράσει τις 100, με την ανακοίνωση της Premier League να σκάσει σαν βόμβα στο νησί. Πολλά τα σενάρια για την τιμωρία της, με τα αποτελέσματα της έρευνας της διοργανώτριας αρχής να σοκάρουν. Φουσκωμένα έσοδα από χορηγίες, κρυφές πληρωμές παικτών είναι μόνο μερικές από τις παραβάσεις για τις οποίες καλείται να απολογηθεί η “γαλάζια” πλευρά του Μάντσεστερ.

Ο κανονισμός της Premier League, προβλέπει από αφαίρεση βαθμών, έως υποβιβασμό αλλά ακόμη και αποκλεισμό από το πρωτάθλημα ή αφαίρεση τίτλων, με πολλές από τις ομάδες να τρίβουν τα… χέρια τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πολλά τα παραδείγματα από τις τιμωρίες σε τέτοιες περιπτώσεις, με τη Μίντλεσμπρο να είναι η πρώτη που υποβιβάστηκε, ενώ και η Γιουβέντους έχει υποστεί κάτι ανάλογο με το γνωστό σκάνδαλο “Calciopolis“. Η έρευνα που πραγματοποίησε η Premier League, ήταν μεταξύ των σεζόν 2009-2018 με τη Σίτι να έχει κατακτήσει την κορυφή τρεις φορές (2011-12, 2013-14 και 2017-18). Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι φήμες και εφαρμοστεί η ποινή για αφαίρεση τίτλων τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει δις, ενώ και η Λίβερπουλ θα πανηγυρίσει ετεροχρονισμένα έναν ακόμη τίτλο.

Αν επικρατήσει η αφαίρεση βαθμών τότε θα υπάρξει αλλαγή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με την Άρσεναλ να παίζει μόνη της για τον τίτλο.//

 



Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Φασούλας: «Επίτιμος πρόεδρος στην ΕΟΚ μόνο ο Γκάλης»

admin

Ρούντιγκερ: «Η βία και η τρομοκρατία είναι απαράδεκτες»

admin

Τιμή στους πεσόντες της Καισαριανής από τον ΣΕΓΑΣ, το ΕΚΑ και το ΕΚΠ

admin
Translate »
×