Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τους έλειψε μόνο το γκολ

 

Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο μηδέν, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και λιγοστές φάσεις από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν την τρίτη ισοπαλία τους σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με τους Περιστεριώτες να μην πιάνουν τα φετινά “στάνταρ” τους.

Ο αγώνας:

Στο 17ο λεπτό, ο Κλωναρίδης σέντραρε, Κιάρτανσον και Ρομπάιγ συνεργάστηκαν μέσα στην περιοχή, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει άουτ. Στο 20’ ο Κλωναρίδης έχασε σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του να αποκρούει ο Σαράνοφ. Στο 32’ ο Τόμας Ντε Βινσέντι πήρε την μπάλα και αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση. Ο Κλωναρίδης δύο λεπτά αργότερα, βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Λαμίας, όμως το σουτ του δεν ήταν το ιδανικό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τη Λαμία. Στο 47’ ο Ντε Βινσέντι έπιασε μια δυνατή κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις μέχρι το 65ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και να μην μπορούν να φτάσουν σε τελικές προσπάθειες. Στο 68’ ο Ασκόφσκι έκανε ένα καλό σουτ, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει. Στο 77’ οι Περιστεριώτες έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με το σουτ του Ρομπάιγ, ωστόσο, να περνάει άουτ.

Ο Μουνίθ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ στο 85′, με τον Σαράνοφ να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει. Στο 90’ ο Χατζηισαΐας, από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε στην περιοχή, με το σουτ του να καταλήγει άουτ. Ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο να “κλέψει” τους τρεις βαθμούς στο 95ο λεπτό, με το απευθείας φάουλ του Μουνίθ να σταματά αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια να βρίσκει στην πλάτη του Σαράνοφ, με την μπάλα να μην περνάει τη γραμμή.

Κίτρινες: 50’ Χατζηισαΐας, 82’ Μτε Μποκ / 59’ Μπεχαράνο, 67’ Ασκόφσκι, 90+6 Τσιλούλης

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Φρίντιονσον (79’ Μουνίθ), Κουέν, Γκονζάλες, Κλωναρίδης (62’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (62’ Ροτάριου).

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Σλίβκα (79’ Τσούκαλος (93’ Μπάμπης), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (60’ Γιακουμάκης), Μανούσος (60’ Ασκόφσκι).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin

Ο ΛεΜπρόν είναι… έξαλλος με τη διαιτησία (video)

admin

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

admin