ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το δράμα του Πέτρoυ Πολυχροvίδη: Μπαινόβγαινε η αδερφή του στα νοσοκομεία μέχρι να πεθάνει

Πριν από λίγα χρόνια ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και είχε αναφερθεί στην αρρώστια και τον θάνατο της αδερφής του.

«Η αδερφή μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία από γεννησιμιού της μέχρι και τον θάνατό της»

«Η αδερφή μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία από γεννησιμιού της μέχρι και τον θάνατό της. Είναι μια πάθηση που δεν τη συναντάμε συχνά. Είναι ιάσιμη πλέον και είναι κάτι που έχει να κάνει με τα αιμοσφαίρια και με το πόσο είναι ευάλωτος ο οργανισμός σε όλα τα πράγματα που εμείς θεωρούμε απλά.

Εσύ αν έχεις μια γρίπη, με δύο φάρμακα μπορείς να το ξεπεράσεις. Η αδερφή μου δεν είχε αυτή τη δυνατότητα, ήταν κάτι πολύ παραπάνω, ήταν πολύ πιο ευάλωτη σε όλα αυτά.

Οπότε χρειάστηκε πάρα πολλά χρόνια για να το αντιμετωπίσει. Κάτι που τώρα πλέον είναι ιάσιμο.

Εκτιμώ ότι η αδερφή μου είναι ένα από τα πειραματόζωα του χώρου στην Ελλάδα και εν μέρει χαίρομαι και γι’ αυτό, διότι χάρη σε πολλά πράγματα που έγιναν πάνω της, οι άνθρωποι σήμερα δεν το έχουν καν ως πρόβλημα. Η ιστορία του θανάτου της αδερφής μου είναι ένα μάθημα ζωής για μένα», είχε πει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

The post Το δράμα του Πέτρoυ Πολυχροvίδη: Μπαινόβγαινε η αδερφή του στα νοσοκομεία μέχρι να πεθάνει appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του – ΒΙΝΤΕΟ

admin

Μαθεύτηκε 60 χρόνια μετά: H Aιτiα που ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος χώρıσε την Αλίκη και την έδıωξε από το παλάτı

admin

Καρκίνος Πνεύμονα: Το “αθώο” σύμπτωμα που σε προειδοποιεί και δεν πρέπει να αγνοήσεις

admin