Image default
MEDIA

Το Κόκκινο Ποτάμι: Περίληψη και φωτογραφίες από το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο στο κόκκινο ποτάμι

Το Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN, με ένα καθηλωτικό πρώτο επεισόδιο.

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξτο εριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Στο πρώτο επεισόδιο πιάνουμε το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαϊου του 1919.

Κόκκινο ποτάμι πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ‘Το Κόκκινο Ποτάμι’ η Ιφιγένεια(Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί. Η Ανθή(Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση.

Όμηρος Πουλάκης Αναστασία Παντούση κόκκινο ποτάμι

Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό στο πρώτο επεισόδιο στο ‘Κόκκινο Ποράμι’. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Το Κόκκινο Ποτάμι: Περίληψη και φωτογραφίες από το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Youfly.com Team

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: «Θα σε κατηγορήσουνε πως τον καλύπτεις…»

admin

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Βασιλική

admin

Έρχεται μετά το τέλος των σειρών του Γεωργίου: Η σειρά-υπερπαραγωγή του Mega που αναμένεται να ξεπεράσει και το Maestro

admin