Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Ευγενίδη
Πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα από τον ΣΚΑΪ στο STAR αναλαμβάνοντας το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Για την μεταγραφή αυτή χρειάστηκε μάλιστα να θυσιάσει το ραδιόφωνο στον ΣΚΑΪ που τόσο αγαπούσε αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτή τη σεζόν όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Ευγενίδης, παράλληλα, με την παρουσίαση του δελτίου αλλά και το πολιτικό ρεπορτάζ, στο οποίο είναι πάντα ενεργός, επιστρέφει και στο ραδιόφωνο.
Την είδηση αποκάλυψε η δικαστική ρεπόρτερ του STAR, Τασούλα Παπανικολάου στα social media, κάνοντας λόγο για εκπλήξεις που έρχονται στο ραδιόφωνο.
Συγκεκριμένα, από τις 5 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του ALPHA 9,89 παρουσιάζοντας πρωινή εκπομπή μαζί τον Νικόλα Καμακάρη. Η εκπομπή θα παίρνει σκυτάλι από τον Τάκη Χατζή στις 10 και θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας, μέχρι δηλαδή τις 11.30.
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com
The post Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Ευγενίδη appeared first on Youfly.
Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Τίνα Μεσσαροπούλου