Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το πιο τεράστιο σκονάκι: Φοιτητής νομικής σκάλισε σχεδόν ολόκληρο βιβλίο σε στιλούς BIC, αλλά δεν πέρασε το μάθημα

Ένα σκονάκι που έκανε ένας φοιτητής, χρησιμοποιώντας μερικά στυλό Bic, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς πέρασε την αντιγραφή σε άλλο επίπεδο.

Ειδικότερα, η καθηγήτρια Νομικής, Yolanda de Lucchi, του Πανεπιστημίου της Μάλαγα, ανάρτησε στο Twitter το πιο πρωτότυπο σύστημα αντιγραφής ενός φοιτητή, που χρησιμοποίησε κοινά στυλό Bic, προκειμένου να φτιάξει τα πιο απίστευτα σκονάκια.

Το σκονάκι έγινε στις δια ζώσης εξετάσεις και οπωσδήποτε απαιτούσε λεπτή δεξιοτεχνία για να το πετύχεις.

Βρήκε και κατάσχεσε τα στυλό από έναν φοιτητή, αποκαλύπτοντας ένα σύστημα αντιγραφής που η ίδια αποκάλεσε το λιγότερο «τέχνη», καθώς είχε χαράξει σημειώσεις για τα διαγωνίσματά του πάνω στο πλαστικό των στυλό.

Το μάθημα ήταν για το «ποινικό δικονομικό δίκαιο» και η Lucchi δεν αποκάλυψε πώς κατάφερε να πιάσει τον φοιτητή, ούτε πότε μπορεί να έγινε η αντιγραφή.

Πως κατάφερε ο φοιτητής να κάνει σκονάκι πάνω στα στυλό

Ο φοιτητής είχε αντικαταστήσει την μύτη του μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, για να μπορεί να γράψει σε 11 στυλό και να κάνει σκονάκια για το διαγώνισμά του, όπως υπογραμμίζει ο χρήστης του Twitter Gonzo, ο οποίος υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε το κόλπο από τον ίδιο τον φοιτητή.

«Η αρχή κάθε θέματος/απάντησης ξεχώριζε ξεκινώντας από το σημείο που λέει Bic. Και αν παρατηρήσετε, η άκρη του στυλό είναι βαμμένη μαύρη (το μελάνι δεν φτάνει ποτέ στην άκρη σε ένα στυλό Bic) για να φαίνεται καλύτερα σε αντίθεση με το μαύρο».

Επεσήμανε πως ο φοιτητής εξακολουθεί να έχει περισσότερα τέτοια στυλό στο σπίτι, δημοσιεύοντας μερικά παραδείγματα, καθώς και το μολύβι που χρησιμοποιούσε για να γράφει πάνω στα στυλό.

Ο Gonzo σημείωσε επίσης ότι ο φοιτητής θα αποκάλυπτε την ταυτότητά του αν η εταιρεία μπύρας Cruzcampo, που ιδρύθηκε στη Σεβίλλη, έδινε σε αυτόν και τον Gonzo «μερικές μπύρες για να δοκιμάσουν», καθώς η εταιρεία «ενθαρρύνει τις μεγάλες προσπάθειες και τις μεγάλες δράσεις».

The post Το πιο τεράστιο σκονάκι: Φοιτητής νομικής σκάλισε σχεδόν ολόκληρο βιβλίο σε στιλούς BIC, αλλά δεν πέρασε το μάθημα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Μακροχρόνια χρήση βιταμίνης D και ασβεστίου: Με ποιες παθήσεις συνδέονται

admin

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

admin

Γουργουρίζει το στομάχι σας; Δεν σημαίνει ότι πεινάτε! Γιατρός αποκαλύπτει τι δείχνει το σύμπτωμα

admin