Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων Κ18

 

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 18 ξεκινά στο Sportcamp στο Λουτράκι. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκπρόσωπων της χώρας μας σε άνδρες και γυναίκες.

Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό γυναικών ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 1η Σεπτεμβρίου το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Sportcamp στο Λουτράκι.

Πρώτες στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων μπήκαν οι Ελπίδα Πιτσιγκώνη, Σταματίνα Γκιζέττη (9.00) κόντρα στη Πορτογαλία για τον Α’ όμιλο, στη συνέχεια θα αναμετρηθούν για τον Β’ όμιλο Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη με την Ουκρανία (9.45) και στις 10.30 η Ιωάννα Κοντζεδάκη με την Ελευθερία Φετφατζή θα αγωνιστούν κόντρα στη Σλοβενία.

Στις 15.30 οι Πιτσιγκώνη, Γκιζέττη θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι τους για τον Α’ όμιλο κόντρα στη Γαλλία, την ίδια ώρα οι Κατέρη, Κοντακιώτη θα παίξουν κόντρα στη Ρουμανία για τον Β’ όμιλο και στις 17.00 Κοντζεδάκη, Φετφατζή θα αναμετρηθούν με τη Τσεχία.

Στα αγόρια, πρώτοι θα μπουν στην άμμο του Sportcamp οι Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας, οι οποίοι στο κεντρικό γήπεδο θα αντιμετωπίσουν για τον Α’ όμιλο τη Φινλανδία, στις 13.40 ο Ανδρέας Κοντοστάθης με τον Κυριάκο Κεσκίνη θα κάνουν πρεμιέρα κόντρα στη Τσεχία και στις 14.30 ο Αντώνης Καρύκας με τον Κώστα Βένιο θα αναμετρηθούν με τη Γαλλία.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Sold out το Ολυμπιακός- Άστον Βίλα

admin

MVP των προημιτελικών ο Χέιζ Ντέιβις (video)

admin

Η Mercedes ανάγκασε τον Rosberg και τον Hamilton να πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των ζημιών εάν τράκαραν μεταξύ τους

admin