Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το σερί του… Γρηγορίου σταμάτησε στους “Ζωσιμάδες”

 

Με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο ο Ιωνικός μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα έφεραν… λευκή ισοπαλία (0:0) και η “μάχη” για παραμονή στην κατηγορία καλά κρατεί.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League, ΠΑΣ και Ιωνικός έμειναν στο 0:0 στους “Ζωσιμάδες”. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έφερε την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα και οι Νικαιώτες είδαν το νικηφόρο σερί τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο να σταματάει στα Ιωάννινα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει με την υπόθεση… παραμονή, με τους γηπεδούχους να είναι στην 10η θέση με 21 βαθμούς (αισθάνονται σίγουρα λίγο πιο άνετοι) και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές της αναμέτρησης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια για τα παιδάκια που νοσούν με καρκίνο, καθώς η 22η αγωνιστική της Super League είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας (15/02).

Το μήνυμα των αρχηγών και των διαιτητών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας (15/02). (EUROKINISSI)

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο 7ο λεπτό ο Λοβέρα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο τείχος. Καλή στιγμή για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” στο 10′. Ο Σόρια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ριένστρα από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, το οποίο σταμάτησε σε σώμα αμυνώμενου. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μορέιρα έκανε το σουτ από πλάγια θέση, το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Χουτεσιώτη. Εκτέλεση κόρνερ του Λοβέρα στο 13′, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο σέντερ φορ του Ιωνικού απείλησε ξανά, αλλά το σουτ από το ύψος της περιοχής ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Σούλης. Στο 34′ ο ΠΑΣ απάντησε. Ο Παμλίδης μοίρασε στον Τζίνο έξω από την περιοχή και αυτός έκανε το σουτ, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχασε τεράστια ευκαιρία στο 42′ να ανοίξει το σκορ. Ο Παμλίδης πάσαρε με τακουνάκι στον Σόρια, αυτός έκανε το γύρισμα στον Μπάλαν και ο Ρουμάνος πλάσαρε με τη μία, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη! Δεν άλλαξε κάτι στο πρώτο 45λεπτο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0:0.

Ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ άγγιξε το γκολ. Ο Μύγας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καμπράλ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Σούλης τον σταμάτησε. Στο 59′ ο ΠΑΣ βρήκε την δική στιγμή, αλλά ο Μπάλαν έχασε το… άχαστο. Ο Πήλιος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ρουμάνος φορ, όντας φάτσα με το τέρμα, κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Ενδεχομένως να ήταν οφσάιντ, αλλά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Ρομαό αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε πέντε λεπτά (61′ και 66′) και άφησε την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με 10 παίκτες. Στο 74′ ο Μορέιρα δοκίμασε το σουτ με το αριστερό, βλέποντας σε κακή θέση τον Χουτεσιώτη. Δεν ήταν άσχημη η έμπνευσή του, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκτός από το αριστερό κάθετο δοκάρι του κίπερ των φιλοξενούμενων. Ο Σεμπά στο 85′ έκανε το σουτ σχεδόν από τη μεσαία γραμμή, βλέποντας εκτός τον Σούλη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ωραίο σουτ του Μπακαδήμα στο 90′ από μακρινή απόσταση, ο Χουτεσιώτης όμως ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε. Τίποτα δεν άλλαξε στο ματς, παρά την πίεση του ΠΑΣ και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 0:0.

ΓΚΟΛ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 63′ Τζίνο / 61′,66′ Ρομαό, 90+4′ Ρουμπουλάκου
ΚΟΚΚΙΝΗ: 66′ Ρομαό
ΔΟΚΑΡΙ: 42′ Μπάλαν, 90+5′ Τζίμας

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (86′ Τζίμας), Ριένστρα (55′ Νίνης), Παμλίδης, Μορέιρα (86′ Λεό), Μπάλαν.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Φαντιγκά (46′ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (68′ Αντούνες), Σεμπά, Μάντζης (74′ Μάνος (90+1′ λ. τρ. Μπουένα).

Ακολουθούν…
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης (18/2).
Ιωνικός: Εκτός έδρας με Παναιτωλικό (19/2).

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο θρυλικός Αργεντινός της ομάδας τη δεκαετία του ’70, που είναι από τους πολύ αγαπητούς παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων, ο Χουάν Μοντέζ, ή αλλιώς “στρατηγός” του “Άγιαξ της Ηπείρου”. Τη βράβευση ο αρχηγός, Νώντας Παντελάκης, που ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας.//

Η στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τον Χουάν Μοντές με τον Νώντα Παντελάκη.(EUROKINISSI)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

16:00 Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος
20:00 Άρης – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

17:00 Λαμία – ΟΦΗ
18:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
18:30 ΑΕΚ – Λεβαδειακός
21:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ομοσπονδιακός της εθνικής Βραζιλίας ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς

admin

MVP ο Χούτγκλα της Μπριζ

admin

GP Κίνας 2024, Sprint: O Verstappen βλέπει πρώτος την καρό σημαία

admin