Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρία γκολ στην παράταση ο Αλμυρός και 5-2 τον Αετό Λουτρών

 

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο από τα δυο εξ’ αναβολής παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας. Στη Λέσβο, οι Κρητικοί πήραν την πρόκριση με… σόου στον έξτρα χρόνο και μπορούν να σκέφτονται τον Απόλλωνα Ευπαλίου από τη Φωκίδα την επόμενη Τετάρτη (21/9). Τελευταίο εισιτήριο ανάμεσα σε Ερμή Ζωνιανών και Ηλιούπολη.

Δυνατή εκκίνηση από τις δυο ομάδες που με ένα γκολ η καθεμία έγραψαν το 1-1 στο 9′. Ο Αετός Λουτρών προηγήθηκε με πέναλτι του Μιχαλάκη στο 5′ και ο… βιονικός Φραγκουλάκης ισοφάρισε. Φάσεις χάθηκαν πολλές εκατέρωθεν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας. Σε μία από αυτές και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντιονίσιο ανέτρεψε την κατάσταση για το 1-2 στο 46′.

Κόντρα στη ροή, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 με δυνατό σουτ του Σεφουλάι στο 77′ και οι… λογαριασμοί ξεκαθάρισαν στην παράταση με κομβικό τον Πατινιώτη. Στο 93′ σέρβιρε στον Πιερζακόμι για το 2-3 και δυο λεπτά αργότερα “ανάγκασε” τον Σεφουλάι να υποπέσει σε πέναλτι με χέρι. Η εκτέλεση πήγε στα δίχτυα από τον Κατσικοκέρη για το 2-4 και στο 115′ ο Χαϊντίνι, επίσης με δυνατό τελείωμα, “σφράγισε” το τελικό 5-2 και την πρόκριση του Αλμυρού Ηρακλείου στη Λέσβο επί του Αετού Λουτρών.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Kαταγγελία εις βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα για ενδοοικογενειακή βία

admin

Δ. Μελισσανίδης στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: «Είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»

admin

Μελισσανίδης: «Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η πίστη και ο αγώνας είναι αξίες μας»

admin