Image default
MEDIA

Τρία Μίλια: Μία αποχώρηση και δύο νέες προσθήκες στη σειρά

Οι προσθήκες στα Τρία Μίλια

Η κοινωνική σειρά που ξεχώρισε στην απογευματινή ζώνη του STAR επιστρέφει με νέα επεισόδια από τον Σεπτέμβριο. Πολλές αλλαγές έρχονται όμως στα «Τρία Μίλια» με μία αποχώρηση και δύο νέες προσθήκες που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Πρώτα απ’ όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι από την ερχόμενη σεζόν θα δούμε 20 νέα επεισόδια που απέμειναν από τον πρώτο κύκλο και κρατήθηκαν για να προβληθούν το φθινόπωρο. Ωστόσο, νέες εξελίξεις έρχονται και πολλές ανατροπές στον δεύτερο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Γιολάντα Μπαλαούρα, η Μαρούλα από τη σειρά, αποχωρεί. Τη σκυτάλη δίνει, όμως, σε δύο νέους χαρακτήρες που έρχονται για να αναστατώσουν τους πρωταγωνιστές.

Αυτοί είναι ο Πρόδρομος Τοσουνίδης κι η Κατερίνα Νικολοπούλου, οι οποίοι έρχονται με ρόλους έκπληξη που θα ταράξουν τα νερά.

Τον Πρόδρομο Τοσουνίδη είχαμε απολαύσει στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», αλλά και την κωμική σειρά «Μαρία η Άσχημη», ενώ την Κατερίνα Νικολοπούλου έχουμε δει στην «Οργή» και τη σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας». Ύστερα από αρκετά χρόνια και οι δύο επιστρέφουν στη μικρή οθόνη με μοναδικούς ρόλους.

Οι νέες προσθήκες στα Τρία Μίλια του Star

Τα «Τρία Μίλια» έρχονται, λοιπόν, με μία αποχώρηση και δύο νέες προσθήκες που θα ταράξουν την καθημερινότητα των ηρώων. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τρία Μίλια: Μία αποχώρηση και δύο νέες προσθήκες στη σειρά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: Πλακώνονται για πάρτη της μέσα στο τμήμα

admin

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας

admin

Η Γη της Ελιάς – Πρώτα χωρίζουν, μετά πεθαίνει: «Ας χωρίσουμε»

admin
Translate »
×