Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρίτη σερί νίκη και… 5η θέση για την Ηλιούπολη

 

Η ομάδα του Παντέλη, επικράτησε 1:0 του αξιόμαχου Ολυμπιακού Β’ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2 και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην τρίτη σερί νίκη της έφτασε η Ηλιούπολη, καθώς επικράτησε 1:0 του Ολυμπιακού Β’ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2, που την ανέβασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Μουριέλ που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1:0 στο 34ο λεπτό.

Ο αγώνας:

Η Ηλιούπολη ξεκίνησε περισσότερο δυνατά την αναμέτρηση, με τους “ερυθρόλευκους” να ισορροπούν άμεσα το παιχνίδι και να παίρνουν την κατοχή. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει, με τον Μπα, όμως ο Περιστερίδης είπε “όχι”. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Φρίμπονγκ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Στουρνάρα. Οι Πειραιώτες, συνέχισαν να επιτίθενται, με τον κίπερ της Ηλιούπολης, να δηλώνει ξανά “παρών” και να κρατά ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια, η ομάδα του Παντέλη, άνοιξε το σκορ. Ο Μούριελ, με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1:0 και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού στο 34ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμά τους.

Στο δεύτερο μέρος, η Ηλιούπολη μπήκε πιο δυνατά, απειλώντας με το… καλησπέρα, με το σουτ του Βασιλείου που μπλόκαρε ο Στουρνάρας. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και μάλιστα έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Φρίμπονγκ που πέρασε δυο πάικτες και τροφοδότησε τον Μουριέλ με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον κίπερ των “ερυθρόλευκων” να σταματά εντυπωσιακά. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και έψαξαν την ισοφάριση. Ο Μπα βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη, όμως άνοιξε το κοντρόλ, με τον Έλληνα γκολκίπερ να τον σταματά. Η είσοδος του Ιμπαγάσα στον αγωνιστικό χώρο έφερε άλλο αέρα στον Ολυμπιακό, που έγινε περισσότερο απειλητικός. Ο 20χρονος εξτρέμ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χρυσόπουλος έκανε την προβολή με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι και τους “ερυθρόλευκους” να χάνουν τεράστια ευκαιρία. Η Ηλιούπολη κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος και έφτασε στην τρίτη σερί της νίκη, που την ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Γκολ: 34′ Μούριελ
Κίτρινες: Μουριέλ, Μπαστακός, Βοσνακίδης / Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μουριέλ, Βοσνακίδης (84′ Ανδρέου), Τσαφταρίδης, Βάρκας, Γκοτσούλιας, Μπαξεβάνος, Δημητριάδης (75′ Κρέτσι), Βασιλείου (75′ Άντο), Φρίμπονγκ, Μπαστακός (58′ Έμπερτ).

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος (77′ Κεραμιδάς), Νίκολιτς, Μαυρουδής (67′ Ι. Ιμπαγάσα), Μαρίνος (67′ Αργυρίου), Σαπουντζής (90′ Συρμής), Χρυσόπουλος, Πινακάς (90′ Τσέλιος).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή είναι η απίθανη ιστορία του Βραζιλιάνου που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

admin

Η Λέστερ επέστρεψε

admin

Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

admin