Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τραϊάνα Ανανία: “Βρήκα τον δικό μου με άλλη. Μετά έγινε πολύ γνωστή ηθοποιός. Δεν έπιασαν οι κατάρες μου”

Άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή εμφανίστηκε η Τραϊάνα Ανανία στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η ηθοποιός μίλησε στη στήλη «Αρπαγή» της εκπομπής «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απιστία που έχει βιώσει από πρώην συντρόφους της.

«Δεν έχω απατήσει, αλλά με έχουν απατήσει πολλές φορές. Την πρώτη φορά βρήκα κάποιον με άλλη. Μετέπεια, έγινε πολύ γνωστή ηθοποιός», είπε. «Την είδα πέρυσι και λέω “έλα ρε παιδί μου, τελικά οι κατάρες μου δεν έπιασαν”», συμπλήρωσε χιουμοριστικά η Τραϊάνα Ανανία.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, την είχε πιάσει να κοιμάται με τον σύντροφό της, όταν μάλιστα, η ίδια είχε πάρει την πρώτη της δουλειά στο θέατρο.

«Την έπιασα με τον δικό μου, όταν ήμουν 19 χρονών, στην πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, η οποία ήταν πολύ σημαντική. Άνοιξα την πόρτα και τους βρήκα μέσα πρωί πρωί, μετά την καλοπέραση. Έπαθα κρίση πανικού», είπε.

The post Τραϊάνα Ανανία: “Βρήκα τον δικό μου με άλλη. Μετά έγινε πολύ γνωστή ηθοποιός. Δεν έπιασαν οι κατάρες μου” appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin