Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρινκιέρι: «Κάναμε 24 φάουλ και ο Ολυμπιακός 16, σούταραν 22 βολές και εμείς 13»

 

Σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, άφησε ο Ιταλός τεχνικός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να πει στους παίκτες του να μην κάνουν φάουλ!

Ενοχλημένος από τη διαιτησία ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά από την εντός έδρας ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπάγερν:

«Το πρώτο δεκάλεπτο μας κόστισε τον αγώνα. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που θέλαμε, δεν δείξαμε ικανοί να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας. Επιστρέψαμε στη δεύτερη περίοδο, παλέψαμε, ήμασταν καλύτεροι στο β’ μέρος όταν μειώσαμε στους τέσσερις. Είχαμε τη μπάλα στο -4 και το μομέντουμ, αλλά κάναμε μέτριες επιλογές και υπήρξαν μέτρια σφυρίγματα. Κάναμε 24 φάουλ και ο Ολυμπιακός 16. Σούταραν 22 βολές και εμείς 13. Αυτό είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να πω στους παίκτες μου να μην κάνουν φάουλ.

Πιστεύω ότι παίξαμε στο β’ μέρος. Μπορείς πάντα να κοιτάζεις στα αρνητικά, όμως εγώ θα κοιτάξω στα πολλά καλά που κάναμε απόψε. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, είχαμε κακό ξεκίνημα που θα σκότωνε πολλές ομάδες, όμως επιστρέψαμε. Αν κοιτάξω πως διαχειριστήκαμε τον αγώνα, την προσπάθειά μας, την επιστροφή μας για να κερδίσουμε, πιστεύω ότι έγιναν πολλά καλά απόψε. Εξαρτάται πώς θέλεις να δεις την κατάσταση».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στον Πανιώνιο και τη νέα χρονιά η Κακουράτου!

admin

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψετε από τη Νιόν με την Κούπα»

admin

Μπάγερν και Ζιντάν κοντά σε συμφωνία

admin