Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρινκιέρι: «Οι παίκτες που έπαιξαν στο Eurobasket είναι… πεθαμένοι»

 

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (78-72), αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κούραση που “κουβαλούν” οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού. 

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την απογοήτευση του για το κακό ξεκίνημα των Βαυαρών, ωστόσο τόνισε πως δεν νιώθει ανασφάλεια, καθώς και η Ζαλγκίρις έχει μπει στα playoffs ξεκινώντας με 0-10.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έως τώρα παρουσία του Λόυτσιτς:

«Μπορείς να κριτικάρεις έναν παίκτη όπως ο Λούτσιτς αλλά όταν το κάνεις θα πρέπει να είσαι δίκαιος και να μην ξεχνάς ότι οι παίκτες που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ είναι… πεθαμένοι. Και όχι μόνο οι δικοί μου, αλλά όλοι. Θα τους πάρει περίπου δύο μήνες για να συνέλθουν. Μπορεί να σκοράρει, μπορεί να χάσει τα σουτ, αλλά πάντα δίνει κάτι στην ομάδα».

Για το 0-5 της Μπάγερν στην Euroleague:

«Όταν παίζει έτσι ο αντίπαλος χρειάζεσαι καλό σουτ. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε βάλει ένα… πούλμαν στη ρακέτα. Δεν είναι ευχάριστη σίγουρα η ήττα. Έχουμε παιχνίδι σε 36 ώρες και πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν ανησυχώ καθόλου. Η Ζαλγκίρις πήγε στα playoffs ξεκινώντας με 0-10. Δεν είναι κάτι που ελέγχω εγώ, έτσι είναι η κατάσταση στα Βαλκάνια. Σε παρακαλώ πιες ένα μπράντι ή ένα καλό κρασί για μένα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

admin

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin