Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρουιγιέ: «Τιμή να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού» (video)

 

Ο 21χρονος μέσος που αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του “τριφυλλιού”, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως “πράσινος” και εμφανίστηκε ανυπόμονος για τη νέα του πρόκληση.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ τόνισε πως είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ επισήμανε πως αρέσκεται να παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο PAO TV:

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

«Ένιωσα μεγάλη χαρά. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο, οπότε όταν έμαθα την πρόταση του Παναθηναϊκού δεν δίστασα καθόλου».

Μίλησες με κάποιους για να συλλέξεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό προτού υπογράψεις;

«Γνωρίζω αρκετά στοιχεία για την ιστορία του Παναθηναϊκού και επίσης ότι έχουν παίξει κι άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μίλησα με ανθρώπους του συλλόγου και μου επιβεβαίωσαν την εικόνα που είχαν για την ομάδα».

Φεύγεις πρώτη φορά από τη Γαλλία. Νιώθεις έτοιμος για αυτό;

«Είμαι έτοιμος».

Πώς θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου;

«Είμαι ένας διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής. Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά, έχω καλή τεχνική, μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και μέσα από τη δουλειά έρχεται αυτό».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Σας δίνω ραντεβού στο γήπεδο. Είδα πόσο θερμό κοινό έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι που διαπίστωσα ο ίδιος στο γήπεδο την Κυριακή. Είναι ιδιαίτερη τιμή να παίζει κανείς μπροστά σε τέτοιο κοινό. Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τα ημιτελικά του Final-4

admin

Ήττα στην Νέα Ορλεάνη για τους Μπακς | Μπελάς των Σέλτικς οι Χοκς

admin

Ανανέωσε με την Βιγιαρεάλ ο Παρέχο

admin
Translate »
×