Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάβι: «Αν θέλει ο Μέσι να επιστρέψει, μπορεί να το κάνει σίγουρα»

 

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, παραχώρησε δηλώσεις στο “El Chiringuito” και… άνοιξε την πόρτα στον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ αποκάλυψε και ποιους άλλους ποδοσφαιριστές θα ήθελε να προπονήσει.

Ο Τσάβι, παραχώρησε δηλώσεις και… πέταξε το μπαλάκι στον Λιονέλ Μέσι, για πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός, αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι βρίσκεται στη θέση Νο.1 του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ αναρωτιέται ποιος δεν θα ήθελε να τον προπονήσει.

Επιπλέον, είπε την άποψη του και για τη θέση που κατατάσσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνοντας ότι θα τον τοποθετούσε ανάμεσα στους τρεις η πέντε πρώτους. Κλείνοντας, εκμυστηρεύτηκε, ότι θα ήθελε να προπονήσει όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, κάνοντας ειδική αναφορά σε Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.//

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι:

Για την… επιστροφή Μέσι αποκάλυψε: «Αν θέλει να επιστρέψει, τότε μπορεί σίγουρα. Και ποιος δεν θα ήθελε να τον προπονήσει; Συνεχίζει να είναι Νο1», είπε αρχικά ενώ για τη θέση που κατατάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε: «Ανάμεσα στους τρεις ή πέντε πρώτους».

Για το ποιους θα ήθελε να προπονήσει δήλωσε: «Θα ήθελα να προπονήσω οποιονδήποτε από τους κορυφαίους παίκτες, όποιον είναι στη Γαλλία, για παράδειγμα. Θα ήθελα πολύ να προπονήσω τον Εμπαπέ, τον Νεϊμάρ, τον Μέσι, όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές».//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά πρέπει να παίζουμε με κάποιον σκοπό»

admin
Translate »
×