Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς: «Κάποια μέρα θα βρεθώ στο Νο1»

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο των ATP Finals του Τορίνο, αλλά στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως η πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη είναι όνειρο και μακροπρόθεσμος στόχος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο των ATP Finals του Τορίνο. Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Σέρβος τενίστας νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος καλείται πλέον να κάνει δύο νίκες, αρχής γενομένης από το αυριανό (16/11, 22:00) ματς με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

«Είναι ξεκάθαρο πως ήθελα να ξεκινήσω με νίκη, αλλά θέλω να κρατήσω μια αισιόδοξη στάση. Αυτή η ήττα θα με κάνει να έχω ακόμα περισσότερο κίνητρο στα δυο επόμενα παιχνίδια και το βασικό από την αρχή, ήταν να απολαύσω τους αγώνες μου εδώ. Το να περάσω καλά είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη μου προτεραιότητα, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Τζόκοβιτς.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε και για το στόχο του να ανέβει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, λέγοντας πως δεν θέλει να του γίνει έμμονη ιδέα: «Είναι όνειρο και ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Δεν βιάζομαι όμως να βρεθώ εκεί και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως κάποια μέρα θα τα καταφέρω να είμαι εκεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο τένις μου, στη βελτίωσή μου και να μην έχω εμμονή με το Νο.1».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin
Translate »
×