Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα υπέρoχο περιβάλλον με τη μητέρα τους και τον υπέρoχο σύζυγό της»

Mια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε o Τόνυ Δημητρίου στην κάμερα του Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του και στα παιδιά τους εξηγώντας πως μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της στην Κέρκυρα.

Επιπλέον, ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

«Όταν μου ανακοινώθηκε ότι τα παιδιά θα πάνε στην Κέρκυρα, σαφώς και σφίχτηκα γιατί ήξερα ότι δεν θα έχω την επαφή κι ότι θα χάσω πάρα πολλά πράγματα από το μεγάλωμά τους. Όμως θεώρησα ότι θα ήταν πολύ καλύτερο τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα υπέροχο νησί, και σε ένα υπέροχο περιβάλλον με ασφάλεια με την πρώην γυναίκα μου και τον υπέροχο σύζυγό της. Είμαι ευγνώμων» είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Στη συνέχεια ο Τόνυ Δημητρίου δήλωσε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε:

«Έχω φύγει από δουλειά ενώ είχα κάνει μία συμφωνία. Μου είπαν ότι αυτή θα πρέπει να αλλάξει καθώς τα χρήματα που θα έπαιρναν δεν ήταν αυτά. Έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα και τους είπα “ευχαριστώ πολύ και πως δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε”».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

fthis.gr

The post Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα υπέρoχο περιβάλλον με τη μητέρα τους και τον υπέρoχο σύζυγό της» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin