Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Φαίη Μαυραγάνη: Τα 20 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης στον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και το αποθεωτικό μήνυμα

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι που μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχει αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά, τα οποία έχουν συμπληρώσει την πληρότητα και την ευτυχία τους.

Την Παρασκευή 2/9, η γνωστή δημοσιογράφος, Φαίη Μαυραγάνη έκλεισε 20 χρόνια μαζί με τον Νίκο Μάνεση. Η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία αποθέωσε τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Μαυραγάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δυο τους πάνω σε μια πορτοκαλί βέσπα, με την ίδια να αναφέρει: «Ο καλύτερος οδηγός μιας ολόκληρης ζωής εδώ και είκοσι χρόνια».

Φαίη Μαυραγάνη – Νίκος Μάνεσης: Η τρυφερή φωτογραφία για την 20η επέτειο γάμου τους

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λυδία και τον Φώτη κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Φαίη Μαυραγάνη είχε πει: «Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω και όλα καλά.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει αυτή η ερώτηση. Η κόρη μου είναι 16 χρόνων και πάει στη Β’ Λυκείου. Όνειρό της είναι να σπουδάσει στο εξωτερικό κι όταν κάναμε αυτήν τη συζήτηση έβλεπα εφιάλτες ότι πρέπει να μάθω καλά αγγλικά για να πηγαίνω μόνη μου να τη βλέπω εκεί που είναι και να μπορώ να συνεννοούμαι απταίστως».

The post Φαίη Μαυραγάνη: Τα 20 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης στον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και το αποθεωτικό μήνυμα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

admin

Δικό μου είναι: Πότε ένα παιδί δυσκολεύεται να μοιραστεί και πώς να το βοηθήσουμε

admin

Απώλεια της μυρωδιάς, ένα πρώιμο σύμπτωμα μιας ασθένειας που δεν είναι ο κορωνοϊός

admin