Image default
MEDIA

Φαίη Σκορδά: Σοκαρισμένη στον αέρα, το έριξε στην οδήγηση

Η Φαίη Σκορδά το έριξε στην οδήγηση

Η Φαίη Σκορδά είπε καλημέρα στους τηλεθεατές της, όμως λίγο αργότερα η ίδια ήταν σοκαρισμένη στον αέρα της εκπομπής, με το απρόοπτο που της συνέβη.

Γεμάτη χαμόγελα και ζωντάνια ξεκίνησε την εβδομάδα η Φαίη Σκορδά και είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές της. Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια έδωσε πάσα για τον διαγωνισμό που δίνει δώρο ένα αμάξι. Στο οποίο ήθελε να μπει μέσα και να το οδηγήσει όμως τα πράγματα δεν πήγανε όπως η ίδια ήθελε και συνέβη το απρόοπτο. Η παρουσιάστρια μπήκε στο αμάξι και κλειδώθηκε μέσα με την Φαίη Σκορδά να είναι σοκαρισμένη και να ζητάει βοήθεια:

Το έριξε στην οδήγηση

Η παρουσιάστρια όμως δεν τα έβαλε κάτω και λίγο αργότερα ξανά μπήκε στο αυτοκίνητο αυτή την φορά όμως για να το οδηγήσει. Με το στούντιο της Φαίης Σκορδά να είναι το μεγαλύτερο στην πρωινή ζώνη η ίδια θέλησε να το μετατρέψει σε “αυτοκινητόδρομο” και να δείξει τις ικανότητες της στην οδήγηση.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Φαίη Σκορδά: Σοκαρισμένη στον αέρα, το έριξε στην οδήγηση appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Βασίλης Σακουλέβας

Σχετικές αναρτήσεις

Masterchef: Ανατροπή στους γκρι χθες 28/3 – Οι 4 υποψήφιοι

admin

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει στο…

admin
Translate »
×