Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλική “τριάρα” για τον ΠΑΟΚ

 

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον “Δικέφαλο του Βορρά”, που επικράτησε εύκολα με 3:0 της Φαρούλ στην Τούμπα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί κυρίως παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα την Φαρούλ, σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, και επικράτησε εύκολα με 3:0 των Ρουμάνων.

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά και ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα των “ασπρόμαυρων”. Έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και τελική πάσα του Νάρεϊ, ο Μπράντον Τόμας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ στο 35′ για τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Το φιλικό έκλεισε με άλλα δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του ματς. Ο Κεντζιόρα μοίρασε δύο ασίστ, πρώτα στο 2:0 του Μπράντονιτς στο 87′, αλλά και στο εξ’ επαφής τελείωμα του Γκορντεζιάνι στο 90+1′, που σκόραρε ένα λεπτό μετά την έλευσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46′ Βιεϊρίνια), Κάργας (90′ Τσαούσης), Μιχαηλίδης (90′ Μορικέλι), Ράφα Σοάρες (46′ Κεντζιόρα), Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες (85′ Γιαξής), Καντουρί (67′ Μπράντονιτς), Νάρεϊ (46′ Αντρέ Ρικάρντο), Τάισον, Τόμας (90′ Γκορντεζιάνι).//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin