Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλική “τριάρα” για το Βόλο στη Λαμία

 

Η ομάδα της Μαγνησίας επιβλήθηκε με 3:1 στο “Αθανάσιος Διάκος” στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστκών της υποχρεώσεων. 

Ο αγώνας

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τον Σάββα Παντελίδη στο “τιμόνι” της, αναμένοντας για το επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας και ξεκίνησε αρκετά δυναμικά στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι βρήκαν μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ντε Βινσέντι να ανοίγει το σκορ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Στη συνέχεια, ο Βόλος “ανέβασε στροφές” και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 24′ με το τρομερό σουτ του Ντέλετιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με το σύνολο του κόουτς Μπράτσου να αποδίδει καλύτερα στον αγωνιστικό χρόνο. Οι “κυανέρυθροι” πήραν το προβάδισμα στο 68′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματίγια. Η Λαμία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και μάλιστα στο 87ο λεπτό του ματς, ο νεοαποκτηθείς Γκάγκι που είχε περάσει ως αλλαγή για τον Βόλο πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το σουτ του Οζέγκοβιτς που σταμάτησε στο δοκάρι μετά την απόκρουση του Σαράνοφ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3:1. //

ΓΚΟΛ: 5′ Ντε Βινσέντι / 24′ Ντέλετιτς, 68′ Ματίγια (πεν.), 87′ Γκάγκι

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης (46′ Σαράνοφ), Αντέτζο (66′ Τζανετόπουλος), Τζανδάρης (60′ Βασιλάκης), Νούνιες (46′ Προβυδάκης, 75′ Βασιλαντωνόπουλος), Γιακουμάκης (75′ Τσούκαλος), Μανούσος (46′ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι (60′ Σλίβκα), Σιμόν (66′ Μπάμπης), Γκοράνοφ (66′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (46′ Μποάκι), Κορνέζος.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (46′ Κλέιμαν), Ουές (70′ Άλχο), Λούνα (70′ Λυμπεράκης), Εσκοβάλ (85′ Τριανταφύλλου), Σιέλης (46′ Πίρινεν), Μεταξάς (70′ Τάχατος), Ματίγια, Ντέλετιτς (70′ Γκάγκι), Νοκέρ (85′ Ασλανίδης), Βίκτορ Φερνάντεθ (46′ Μεσκίδα), Κούτσιας (46′ Οζέγκοβιτς).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα» (video)

admin

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

admin

Τρελό γλέντι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την επική πρόκριση

admin