Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλικό “ξεμούδιασμα” για τον ΠΑΟΚ

 

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε εύκολα 3:0 της ΑΕ Λεμεσού, με τους περισσότερους παίκτες του να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Ο αγώνας: 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, με την πρώτη καλή ευκαιρία να είναι στο 3ο λεπτό με τον Κωνσταντέλια. Στη συνέχεια, η ΑΕΛ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Στο 10ο λεπτό όμως, ο “δικέφαλος του βορρά”, βρήκε δίχτυα με τον Αουγκούστο. Ο Σάστρε τροφοδότησε τον Βραζιλιάνο κι εκείνος ανενόχλητος, σούταρε και έγραψε το 1:0. H πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕ Λεμεσού ήρθε στο 22ο λεπτό, με την προσπάθεια του Μπεραχίνο να σταματά στο δοκάρι του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ όμως συνέχισε να πιέζει βρίσκοντας ξανά δίχτυα. Ο Νάρεϊ με ωραία σέντρα από τα δεξιά, βρήκε τον Ολιβέιρα κι αυτός με τη σειρά του, έκανε το 2:0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για τις δύο ομάδες, κάτι που δικαιολογεί και τα “φτωχά” σε φάσεις πρώτα λεπτά. Όσο περνούσε η ώρα, ο “δικέφαλος του βορρά” έβρισκε ρυθμό, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Στο 73ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος πλάσαρε εξαιρετικά για το 3:0, στη μοναδική καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου.//

Γκολ: 10′ Αουγκούστο, 32′ Ολιβέιρα, 73′ Μπίσεσβαρ
Δοκάρι: 22′ Μπεραχίνο

ΑΕ Λεμεσού (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τσιτσιπάς: «Χρειάστηκα να πάω σε άβολες καταστάσεις πνευματικά»

admin

Δια χειρός Χάουαρντ στα playoffs οι Βάσκοι

admin

Σπανούλης: «Ήμασταν καλύτερα για 30′, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο Final-4» (video)

admin