MEDIA

Φλόγα και Άνεμος: Ο κόντρα ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα

Αυτός θα είναι ο κόντρα ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα

Σάρκα και οστά σ’ έναν ήρωα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» έρχεται να δώσει ο Αργύρης Πανταζάρας. Μετά το «Σασμό» και τον υπαστυνόμο, Μάκη Χριστογιάννη που υποδύθηκε αλλά και τον Τάκη από τις «Άγριες μέλισσες» ο Πανταζάρας δηλώνει και πάλι τηλεοπτικό παρών και φιλοδοξεί ν’ αφήσει για άλλη μια χρονιά το τηλεοπτικό του αποτύπωμα.

Φέτος θα βρίσκεται στην κρατική τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας σε μία φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη σειρά βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου «Φλόγα και Άνεμος». Η ιστορία εστιάζει στη ζωή της Κυβέλης Ανδριανού στην Αθήνα το 1968, την περίοδο της Δικτατορίας και στον πολυκύμαντο έρωτά της με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Στη σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ενώ το καστ συμπληρώνουν ακόμη οι: Δημήτρης Καταλειφός, Θέμιδα Μπαζάκα, Αργύρης Πανταζάρας, Λένα Παπαληγούρα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αναστάσης Ροϊλός, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αργύρης Αγγέλου, Δημήτρης Σαμόλης, Μαρία Παπαφωτίου, Γιώργος Τριανταφυλλλίδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Εύα Σιμάτου, Δωροθέα Μερκούρη και πολλοί ακόμα γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα που θα συζητηθεί

Τη στολή του υπασπιστή του δικτάτορα Στυλιανού Παττακού πρόκειται να φορέσει ο Αργύρης Πανταζάρας στη σειρά «Φλόγα και Άνεμος» παίζοντας το ρόλο του Φώντα  Λαμπρόπουλου, ο οποίος θα υποδυθεί και τον τηλεοπτικό σύζυγο της Λένας Παπαληγούρα. Το γεγονός επιβεβαίωσαν με αναρτήσεις στα social media τόσο ο συγγραφέας, Στέφανος Δάνδολος όσο και ο ίδιος ο ηθοποιός.

Ο Φώντας είναι ένας ήρωας σκληρός και απρόσιτος άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει πάει ποτέ του θέατρο -και έχει σημασία για την ιστορία-, δεν έχει διαβάσει λογοτεχνία, θεωρεί την ευαισθησία σύμπτωμα αδυναμίας, ταιριαστή μόνο στις γυναίκες. Διατηρεί μια ήρεμη οικογενειακή ζωή και τηρεί κατά γράμμα το όνειρο του αυστηρού πατέρα του, ο οποίος τον είχε γαλουχήσει με ξύλο και τιμωρίες για να υπηρετήσει τον νόμο και την τάξη.

Αργύρης Αγγέλου και Αργύρης Πανταζάρας στη σειρά "Φλόγα και άνεμος"Ο Φώντας, σύμφωνα με την ιστορία, πρόκειται να συνδέσει το όνομά του με τον άγνωστο ηθοποιό, Αλέξανδρο Κροντηρά, θερμό θαυμαστή της Κυβέλης. Ο νεαρός ήρωας γνωρίζοντας την απόρριψη και στη συνέχεια την αποκλήρωση του πατέρα του γράφεται σε δραματική σχολή, ακολουθώντας το όνειρό του. Δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε ένα σκληρό παιχνίδι, καθώς παρότι κατάφερε να παίξει στο πλάι της Κυβέλης, τελικά η καρδιά του τον πρόδωσε μόλις στα 27 του χρόνια. Ωστόσο, το σημειωματάριο που άφησε ήταν γεμάτο σκέψεις, εικόνες και συναισθήματα, τα οποία έρχονται ν’ αποκαλύψουν ένα τραγικό μυστικό. Αυτές τις εξομολογήσεις αναθέτουν οι ανώτεροί του για να τις ξεψαχνίσει ο Φώντας Λαμπρόπουλος, υπασπιστής του Παττακού. Ο Πανταζάρας που τον υποδυθεί καλείται να βρει κάποιον ύποπτο σχολιασμό για το καθεστώς και ονόματα αντιφρονούντων.

Ο Αργύρης Πανταζάς σε στιγμιότυπο από τη σειρά "Φλόγα και άνεμος"

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Φλόγα και Άνεμος: Ο κόντρα ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Φωφώ Μπόνιου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *