ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, άρχισαν και μου έτρωγαν τα χέρια και τα πόδια»: Σokάρει η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση σκύλων έξω από τη δουλειά της

Σokάρει η 34χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων έξω από την εργασία της.

Συγκεκριμένα, όπως λέει η ίδια, την περασμένη Δευτέρα, αφού άφησε το αυτοκίνητό της, εισήλθε στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου όπου εργάζεται, και αμέσως της επιτέθηκαν επτά σκύλοι που της κατάφεραν τραύματα σε όλο της το σώμα.

Μάλιστα, η μανία των σκύλων ήταν τέτοια που της έβγαλαν μέχρι και το παπούτσι και τη δάγκωσαν μέχρι και στην πατούσα! Ζώντας τον απόλυτο τρόμο, δύο συνάδελφοί της έτρεξαν αμέσως στο σημείο, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και τη μετέφεραν για τις πρώτες βοήθειες.

Μιλώντας στη Γιώτα Κηπουρού και το T-live μέσα από το νοσοκομείο, το μόνο που ζητά είναι να αγκαλιάσει τα παιδιά της.

«Άρχισαν και μου έκαναν επίθεση όλα τα σκυλιά, δεν ήταν δεμένα. Κι άρχισαν και μου έτρωγαν τα χέρια και τα πόδια. Με έσυραν κάτω στο έδαφος κι εγώ προσπάθησα να κουλουριαστώ, σε εμβρυακή στάση, να προφυλάξω τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι μου. Εκείνη τη στιγμή ό,τι μπορούσα έκανα. Άρχισα και ούρλιαζα!» ανέφερε η 34χρονη.

Η ίδια δε μπορεί να πιστέψει ακόμα πώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε με τραύματα σε όλο της το σώμα.

«Δεν είδα κανέναν, μόνο τα σκυλιά πάνω μου να με καταδαγκώνουν. Δύο κορίτσια άκουσαν τα ουρλιαχτά μου, με άρπαξαν από κάτω και με πήγαν στο νοσοκομείο» πρόσθεσε στη συγκλονιστική περιγραφή της.

tlife.gr

The post «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, άρχισαν και μου έτρωγαν τα χέρια και τα πόδια»: Σokάρει η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση σκύλων έξω από τη δουλειά της appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×