Image default
MEDIA

Φως στο Τούνελ: Το κινηματογραφικό τρέιλερ με την Αγγελική Νικολούλη

Η Νικολούλη στο νέο τρέιλερ του Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο MEGA με το «Φως στο Τούνελ», μία από τις πιο αναμενόμενες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Μολονότι οι περισσότερες εκπομπές έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, το «Φως το Τούνελ» προετοιμάζεται ακόμη για την μεγάλη πρεμιέρα του και το νέο τρέιλερ έρχεται για να απογειώσει την αγωνία.

«Η υπόθεση αυτή μπαίνει στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση», «Κομμάτι κομμάτι ένα παζλ δίνει τη δική του την εικόνα, που θα οδηγήσει στην αλήθεια», είναι μερικές από τις φράσεις που ακούγονται στο τρέιλερ και βάζει ήδη πολύ υψηλά τον πήψη.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει βοηθήσει σε σημαντικές υποθέσεις κι έχει βρει στοιχεία που έχουν προχωρήσει παρακάτω την έρευνα. Αυτό έχει σκοπό να κάνει και φέτος με τον δικό της τρόπο.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερι, το «Φως του Τούνελ» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA, ενώ η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη. Η εκπομπή θα προβάλλεται για ακόμη μια χρονιά κάθε Παρασκευή βράδυ μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε ανακηρυχθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της σεζόν χτυπώντας κόκκινο στον πίνακα της τηλεθέασης. Αναμένουμε, λοιπόν, την τελική ημερομηνία της πρεμιέρας. Μείνετε συντονισμένοι.

Εικόνα από το νέο τρέιλερ του Φως στο Τούνελ

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Φως στο Τούνελ: Το κινηματογραφικό τρέιλερ με την Αγγελική Νικολούλη appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Η Βενετσιάνα Κίτσου καθηλώνει

admin

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης ικανοποιείται με την κατάληξη του…

admin

Ταμπού: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA;

admin
Translate »
×