ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάαλαντ: «Πραγματικά αισθάνθηκα άσχημα, λόγω Λεβαντόφσκι»

 

Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, μιλώντας στο νέο του ντοκιμαντέρ, έκανε γνωστό πως η Μπάγερν Μονάχου κινήθηκε για την απόκτηση του, με τον ίδιο να απαντάει, πως λόγω του 34χρονου Πολωνού, ήρθε σε δύσκολη θέση.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πρόκειται να κυκλοφορήσει το “Haaland: The Choice” και μέσα σε αυτό αποκαλύπτει μία ωραία ιστορία με… πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το ντοκιμαντέρ του θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ο 22χρονος επιθετικός αποκαλύπτει το ενδιαφέρον… της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νορβηγός φορ, όπως εκμυστηρεύτηκε θεώρησε ασέβεια προς τον Λεβαντόφσκι το ενδιαφέρον των Βαυαρών. Υπενθυμίζουμε ότι και ο Πολωνός είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για αυτή την κίνηση της ομάδας, γεγονός που… έπαιξε ρόλο στην απόφαση του να αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα. Ο Χάαλαντ ανέφερε χαρακτηριστικά “δεν ξέρω πόσα γκολ και τίτλους έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο. Πραγματικά αισθάνθηκα άσχημα. Είναι ασέβεια, αλλά ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για αυτόν”.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο δεν μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ερώτηση του πως μπορείς να αρνηθείς μία πρόταση της “βασίλισσάς” ανέφερε “καλή ερώτηση. Δεν μπορείς στα αλήθεια να το κάνεις”. Μετά από… παρέμβαση του πατέρα του στην επιλογή της Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσε “έχουμε ένα κριτήριο στο μυαλό μας. Ποια ομάδα θέλει ένα 9άρι; Η Σίτι είναι ο ιδανικός προορισμός, μια επιλογή για 10, ενώ η Ρεάλ είναι για 5 ή 6 εξαιτίας του πόσο καλά παίζει ο Μπενζεμά. Κι επίσης για το αν θα πάρουν τον Εμπαπέ”.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γουόκερ: «Να χρησιμοποιήσουμε τον πόνο για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό»

admin

Επιμένει για Ονάνα ο Ντέκο

admin

Η αγκαλιά του Κωνσταντίνου Τζολάκη στον μπαμπά του μετά την πρόκριση

admin