Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάβερτζ: «Έμεινα έκπληκτος με την απόλυση Τούχελ»

 

Ο Γερμανός επιθετικός σε δηλώσεις του, δεν έκρυψε την έκπληξη του όταν έμαθε για την απομάκρυνση του συμπατριώτη του από τον πάγκο της Τσέλσι, ενώ μίλησε και για τον νέο τεχνικό της ομάδας Γκράχαμ Πότερ.

Η Τσέλσι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν και “μαύρα σύννεφα”, είχαν μαζευτεί πάνω από το “Στάμφορντ Μπριτζ”. Το “στραβοπάτημα” στην πρώτη αγωνιστική για τη φάση των ομίλων απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ήταν αυτό, που έφερε τους ανθρώπους των “μπλε” στην απόφαση να απολύσουν τον Τόμας Τούχελ.

Σε δηλώσεις του, στο γερμανικό “Kicker” ο Κάι Χάβερτζ αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του έμπειρου γερμανού προπονητή, υπο τις οδηγίες του οποίου πέτυχε το νικητήριο γκολ στον τελικό του Champions League το 2021, αλλά και για τον νέο τεχνικό της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν αρχίσαμε καλά και βρισκόμαστε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είχαμε αρκετά νέα αποκτήματα που θα πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν.

Το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και εγώ έμεινα έκπληκτος από την απόλυση του Τούχελ, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πώς παίζαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο και τι πετύχαμε.

Ο Πότερ μάς έκανε εξαιρετική εντύπωση, θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα που διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρό της”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin