ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάνει το ντέρμπι ο Βέρμπιτς, “μέσα” οι Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό στη διάθεσή του λόγω θλάσης, ωστόσο επέστρεψαν δυο ακόμη παίκτες ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/02, 20:30, ΕΡΑΣΠΟΡ). 

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι “αιωνίων” το Σάββατο (25/02, 20:30, ΕΡΑΣΠΟΡ) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς να μένει εκτός αποστολής λόγω θλάσης.

Στην προπόνηση κανονικά συμμετείχαν οι Λάζλο Κλείνχεϊσλερ και Χόρντουρ Μάγκνουσον, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή για το ντέρμπι “αιωνίων” στο πλαίσιο της 24ης “στροφής” στη Super Leauge. //

Αναλυτικά η “πράσινη” αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *