Χάρης Δαμάσκος – Πρόεδρος ΣΤΑΣΥ: Ρεκόρ εξαετίας στις εισπράξεις τον Οκτώβριο – Εντατικοποίηση ελέγχων
Εντός του 2025 θα αρχίσουν οι παραδόσεις των συρμών της γραμμής 1 του Μετρό που ανακατασκευάζονται, ενώ θα γίνουν και προσλήψεις 54 οδηγών για να βελτιωθεί η λειτουργία του δικτύου του παλιού ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και να μπορεί να γίνει και παράταση της λειτουργίας Παρασκευή και Σάββατο, όπως έγινε ήδη με επιτυχία στις γραμμές 2 και 3 και εξυπηρετούνται οι νέοι άνθρωποι και όσοι έχουν διευρυμένο ωράριο εργασίας δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος. Σε ότι αφορά τα έσοδα της εταιρείας ο κ. Δαμάσκος υπογραμμίζει ότι ο Οκτώβριος ήταν πράγματι ο μήνας που έκλεισε για τη ΣΤΑΣΥ με ρεκόρ 6ετίας στις εισπράξεις από πωλήσεις κομίστρου, αλλά και αυξημένους ελέγχους, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική εταιρική πορεία και στους δυο αυτούς τομείς. Αναφέρει ακόμη ότι εντατικοποιείται η προσπάθεια της ΣΤΑΣΥ και στον τομέα της εισιτηριοδιαφυγής, και τον Οκτώβριο έγιναν 526.000 έλεγχοι τον ανεβάζοντας το συνολικό ποσοστό ελέγχων το 10μηνο του 2024 στο +48% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα το 2023.
Το τροχαίο υλικό είναι παμπάλαιο. Αυτήν την περίοδο είναι σε εξέλιξη ένα σημαντικό έργο, που θα αλλάξει την εικόνα συνολικά της Γραμμής 1 και θα αναβαθμίσει αισθητά το παραγόμενο μεταφορικό έργο. Στην πράξη θα έχουμε στην διάθεση μας 14 νέους συρμούς, οι οποίοι όταν τεθούν σε κυκλοφορία, θα μειώσουν δραματικά τη συχνότητα των βλαβών, θα ομαλοποιήσουν και θα μειώσουν τις χρονοαποστάσεις αλλά και θα αυξήσουν πάρα πολύ το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας των επιβατών. Μέχρι το τέλος του 2024 αναμένεται να έχει παραδοθεί από τον ανάδοχο το πρότυπο όχημα συρμού και εντός του 2025 να ξεκινήσει η τμηματική παράδοση των ανακαινισμένων συρμών.
The post Χάρης Δαμάσκος – Πρόεδρος ΣΤΑΣΥ: Ρεκόρ εξαετίας στις εισπράξεις τον Οκτώβριο – Εντατικοποίηση ελέγχων appeared first on KalimeraEllada.gr.
Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com KalimeraEllada