Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Χάρισε” τη νίκη στην Παρί ο Εμπαπέ

 

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 2-1 της Νις στο “Παρκ ντε Πρενς” χάρη στο γκολ του Γάλλου επιθετικού στο 83ο λεπτό και… αναρριχήθηκαν ξανά στην κορυφή της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να… λυγίσει τους “αετούς” και να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Νικαιώτες κρατούσαν το βαθμό της ισοπαλίας με… νύχια και με δόντια, ωστόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, είχε… άλλη άποψη.

Ο αγώνας

Στο 12′ ο Λιονέλ Μέσι πήρε την μπάλα πολύ έξω από την περιοχή, εξαπέλυσε έναν… κεραυνό, όμως το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 29′, όμως, ο Αργεντινός δεν αστόχησε. Η Παρί κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Μέσι να στέλνει την μπάλα στο δεξί “Γ” του Σμάιχελ. Ο Νεϊμάρ επιχείρησε να… αντιγράψει τον συμπαίκτη του στο 35ο λεπτό, ωστόσο το φάουλ του Βραζιλιάνου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μέσι πάτησε περιοχή, όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Δανού τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 48′, με τον Ατάλ να σεντράρει μέσα στην περιοχή και τον Λαμπόρντ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 52ο λεπτό, ο Ατάλ βρήκε τον Μπαρντ στην περιοχή, με τον τελευταίο να αστοχεί, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 58ο λεπτό ο Βιτίνια βρήκε χώρο λίγο έξω από την περιοχή, σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 71′ ο Μέντες βρήκε λίγο χώρο από τα αριστερά και έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Σμάιχελ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 83ο λεπτό ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Νις, με τον Γάλλο να μην αστοχεί και να βάζει μπροστά τους Παριζιάνους.

ΓΚΟΛ: 29′ Μέσι, 83′ Εμπαπέ / 48′ Λαμπόρντ

Κίτρινες: 90+1′ Σαράμπια / 27′ Ντάντε

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Μουκιέλε, Μαρκίνιος, Ράμος, Χακίμι, Βιτίνια, Ρουίθ (72′ Σάντσες (87′ Ντανίλο), Μπερνάτ (58′ Μέντες), Μέσι (88′ Σαράμπια), Εκιτίκε (58′ Εμπαπέ), Νεϊμάρ.

Νις (Λουσιέν Φαβρ): Σμάιχελ, Ατάλ (76′ Λοτόμπα), Ροσάριο, Ντάντε, Βίτι, Μπαρντ, Μπάρκλεϊ (61′ Πεπέ), Ράμσεϊ (61′ Τουράμ), Λεμινά (76′ Μπεκά Μπεκά), Ντιόπ, Λαμπόρντ (83′ Ντελόρτ).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού. Έχανε με 13 πόντους από την Παρτίζαν, αλλά νίκησε με 74-69

admin

Μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας η “Μπάρτσα” | Μπαίνει στην δεκάδα η Εφές

admin

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin
Translate »
×