Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χέντερσον: «Στον τελικό του Παρισιού απειλήθηκε η οικογένειά μου»

 

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στους χώρους γύρω από το «Stade de France», καθώς και για τον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Αγγλίας για τους αγώνες του Nations League, παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες στάθηκε και στις ανησυχίες του Έρικ Ντάιερ, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και της ασφάλειας των δικών τους ανθρώπων.

Ο μέσος της Λίβερπουλ εξέφρασε τα δικά του παράπονα για την κατάσταση που επικρατούσε το τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, όπου όπως τόνισε:

«Ο κόσμος συνθλίβονταν. Είδατε τα βίντεο. Έτσι, η γυναίκα και τα παιδιά μου έπρεπε να προσπαθήσουν να μπουν σε μια πλαϊνή πόρτα, την οποία δεν τους άφηναν να μπουν στην αρχή. Είχαν παγιδευτεί. Προσπαθούσε να απομακρύνει τα παιδιά από όλο το χάος και μετά από περίπου 15, 20 λεπτά, κάποιος αναγνώρισε ότι ήταν η γυναίκα μου και τα άφησε να μπουν γρήγορα. Αλλά αν αυτό το άτομο δεν συνειδητοποιούσε θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Μερικοί από τους μπαμπάδες των παικτών, όπως αυτός του Χάρι Μαγκουάιρ, πληγώθηκαν άσχημα. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ότι απειλούνται, δεν θα θέλουν να βάλουν τον εαυτό τους σε αυτήν την κατάσταση στο μέλλον. Έπειτα έχουμε το Παρίσι, το οποίο μάλλον ήταν ακόμη χειρότερο».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον τελικό του Παρισιού για το Champions League, πριν μερικούς μήνες, για τον οποίο ανέφερε:

«Έφτασαν εκεί πολύ νωρίς (η οικογένειά του) για να μπουν μέσα. Ωστόσο, συνέβαινε επίσης νωρίς (πλιάτσικο από συμμορίες). Ένιωσαν να απειλούνται από τοπικές συμμορίες. Ναι, ήταν φρικτό. Όταν μίλησα με μερικούς από τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τον μπαμπά μου, ήταν πολύ άσχημα.

Αν οι οπαδοί δεν έδειχναν σεβασμό, θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλά περισσότερα προβλήματα. Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί. Οι αρχές και οι άνθρωποι γύρω από το γήπεδο δεν ήταν και προκαλούσαν προβλήματα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μπιλλής: «Ήρθε η ώρα του Κολοσσού να βγει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια» (video)

admin

Πάτησαν Ελλάδα τα “χρυσά μωρά” του Ολυμπιακού

admin

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει κάτοικο Λονδίνου τον Βλάχοβιτς

admin