ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Χέρι» στην παραγωγή από ξένους ομίλους

Η είσοδος ξένων επιχειρηματικών ομίλων στην ελληνική γαλακτοκομική και τυροκομική παραγωγή συνεχίζεται, καθώς εταιρίες, εργοστάσια και σήματα περνάνε τα τελευταία χρόνια σε χέρια ομίλων με εξωχώρια ιδιοκτησία. Στόχος είναι η φέτα και οι δυνατότητές της στη διεθνή αγορά, με αποτέλεσμα να τονώνεται η πρωτογενής παραγωγή, αλλά ο «αφελληνισμός’» της μεταποιητικής βιομηχανίας είναι κάτι που πρέπει […]

«Χέρι» στην παραγωγή από ξένους ομίλουςnewsbreak


Μετάβαση στην Πηγή
Author: NEWSBREAK

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *