Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χατ-τρικ Τροσάρ και… τέζα η Λίβερπουλ

 

Παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα στο χορτάρι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε για πέμπτη φορά φέτος μακριά από τη νίκη, φέρνοντας ισοπαλία (3-3) κόντρα στην Μπράιτον στο “Άνφιλντ”.

Ο αγώνας

Μόλις στο 4ο λεπτό, η Μπράιτον… πάγωσε το “Άνφιλντ” με τον Λεάντρο Τροσάρ να ανοίγει το σκορ χάρη σε ωραίο τελείωμα. Στο 18′, οι παίκτες του Ντε Ζέρμπι “σόκαραν” τους πάντες, διπλασιάζοντας τα τέρματά τους βγάζοντας φοβερές συνεργασίες. Τελικός αποδέκτης και εκτελεστής ήταν για άλλη μια φορά ο Λεάντρο Τροσάρ. Η Λίβερπουλ ξεκίνησε την προσπάθεια για ανατροπή και σχετικά γρήγορα έδειξε να έχει σφυγμό. Στο 33′ μετά από μια μακρινή μπαλιά, ο Σαλάχ έκανε τυχαία επαφή με τη μπάλα και αυτή κατέληξε στον Φιρμίνο, ο οποίος πλάσαρε για το 2-1.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Κλοπ πίεσαν ακόμα περισσότερο. Η ισοφάριση ήρθε στο 54′ με τον Φιρμίνο να σκοράρει από κοντινή απόσταση. Στο 63ο λεπτό, ο Γουέμπστερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τους “κόκκινους” να ολοκληρώνουν την ανατροπή. Ωστόσο, από το 70′ κι έπειτα η εικόνα άλλαξε εκ νέου. Η Μπράιτον πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά. Δράσης ο… συνήθης ύποπτος, Τροσαρ, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ τρικ του.

ΓΚΟΛ: 33′ Φιρμίνο, 54′ Φιρμίνο, 63′ Γουέμπστερ (αυτογκόλ) / 4′, 18′, 83′ Τροσάρ

Κίτρινες: 86′ Αλεξάντερ-Άρνολντ / 29′ Εστουπινιάν

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Τσιμίκας (59′ Μίλνερ), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τιάγκο (90′ Νούνιεζ), Φαμπίνιο, Χέντερσον (59′ Έλιοτ), Καρβάλιο (46′ Ντίας), Σαλάχ, Φιρμίνο (75′ Ζότα)

Μπράιτον (Ντε Ζέρμπι): Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Φέλτμαν, Εστουπινιάν (76′ Λαλάνα), Μακ Άλιστερ, Καϊσέδο, Μαρτς, Τροσάρ (87′ Λάμπτεϊ), Γκρος (65′ Μιτόμα), Γουέλμπεκ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μονομαχία των περσινών φιναλίστ… με φόντο τον τελικό

admin

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

admin

Για το… τρεμπλ τελικών ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Μίλωνας

admin
Translate »
×