Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χεζόνια: «Με προσέγγισαν Παναθηναϊκός και Παρτίζαν, αλλά ήταν πολύ αργά»

 

Ο Κροάτης άσος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, όσο και στα μεταγραφικά σενάρια για τον ίδιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο «BasketNews» και σχολίασε την επικράτηση της Κροατίας κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία για το Eurobasket, την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδας αλλά και τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τα σενάρια που τον έφεραν κοντά στον Παναθηναϊκό και την Παρτίζαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν στη Ρεάλ, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έπαιρνα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω που επικοινώνησαν μαζί τους.

Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί πριν. Τώρα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε πολλά. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός μου, ο λόγος που πάω εκεί. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν ένα γρήγορο τρίμηνο για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης καλά. Ήταν πολύ εύκολο».

Για την προσέγγιση από Παναθηναϊκό και Παρτίζαν:

«Όντως συνέβη, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, ανεξάρτητα από το αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι | Δύσκολα ο Αλεξανδρόπουλος και αμφίβολος ο Μασούρας

admin

Η Ελλάδα πάει EURO 2024 με την παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους»

admin
Translate »
×