Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χουγκάζ: «Αν περάσουμε τους Γερμανούς, θεωρώ ότι θα το πάρουμε» (audio)

 

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής μίλησε εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή “Πρώτη σελίδα” (10:00-11:00) με τον Ηλία Δρυμώνα, σχετικά με την τακτική προσέγγιση των Τσέχων κόντρα στην Ελλάδα, την εξέλιξη του μπάσκετ και το επερχόμενο ματς με τα “Πάντσερ” την Τρίτη (13/9, 21:30, ΕΡΤ1, ΕΡΑΣΠΟΡ).

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα ακόλουθα, ενώ στο κλείσιμο της επικοινωνίας φρόντισε να πει μερικά λόγια για τον υιό του, Νικ Χουγκάζ, που ανήκει στον Παναθηναϊκό:

«Η Τσεχία τακτικά έκανε το καλύτερο που μπορούσε και είναι προς τιμήν της που έφτασε το ματς μέχρι το τέλος. Είναι μία ομάδα που πέραν της πίστης και της πειθαρχίας που εμφανίζει, έχει και  τρομερή ομοιογένεια, έχοντας χρόνια ίδιο πυρήνα και ίδιο προπονητή. Είναι μία ομάδα παιγμένη και έτοιμη».

«Το μπάσκετ έχει αλλάξει γενικά, έχουν έρθει πιο γρήγοροι ρυθμοί. Τα τόσο υψηλά σκορ τα προηγούμενα χρόνια τα αποδίδαμε στις κακές άμυνες.  Δεν μπορείς να “ρίξεις χαλινάρι” στους  αθλητικούς παίκτες ώστε να πάνε σε ρυθμούς πιο στατικούς».

«Σαφώς μπορούμε να κερδίσουμε τους Γερμανούς, είναι σε καλύτερη θέση από τους Τσέχους και έχουν περισσότερες λύσεις και θεωρώ πως θα είναι ο δυσκολότερος μας αντίπαλος μέχρι τον τελικό, αλλά πιστεύω πως αν τους κερδίσουμε, μετά δεν μας σταματάει τίποτα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τον Κρις Χουγκάζ να μιλά στην “Πρώτη Σελίδα”:

ΧΟΥΓΚΑΖ-2022-10_21_01


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

O Nico Hulkenberg στην Sauber/Audi από το 2025

admin

Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

admin

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin